Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@makinka2 az potom
@aduskatt jeeeej taky darcek si aj ja prosiiim..kde ho maju?
@bambula1307 Zlatko, neviem, Jezisko nakupoval v Blave, ale predpokladam, ze asi petrzalske Tesco.aspon sa mi mari, ze take nieco spominal🙂 ale je mozne, ze aj Metro..faktisticky netusim, lebo to bolo u nasich........
Baby..... ja si prave prerabam fotky na FB a na webke,aby som mala podpis na torticke a nielen na boku 😝 😝 😝 😝 Obdivujem tie , ktore mate uz stovky fotiek oznacit 😅 😅 😅 😅 😅 😅 to sedite asi niekolko tyzdnou nad tym 😅 😅 😅
holky, našla jsem zajímavý stránky 😉 http://pinterest.com/fantasticakes/how-to/
@mamina1978 a da sa ti to dodatocne oznacit aby ti nezmizli komentare? 😕
@pipka nie, tie co su k danej fotke......... su bohuzial fuc ☹ ☹ ☹ Ostanu len tie co boli na albume ☹ ☹ ☹ Ale stoji mi to za to..... 😉 🙂 Nerada by som nasla moju pracu u niekoho cudzieho 😠
@pralinka25 určite napíšem recenziu........zatial jeden krát mixovaný narýchlo krém z ole......a super.......6 rýchlostí a je celkom tichý oproti môjmu starému 😝 😉 .......a je tam aj mixér, mlynček na mäso a domáce cestovinky...a jasné, šlahanie, hnietenie.....no som zvedaváááá ako budem spokojná 😉
@dada2007 super ta tichost by sa mi zisla ako sol lebo nemame na kuchyni dvere. no tusim ho zahrniem v buducom liste jeziskovi aj ja 😀
@pralinka25 ani my nemáme na kuchyni dvere......chcem ho dnes večer/v noci......len tak cvične na prázdno pustiť a z manželom posúdime......či je to hluk alebo budem konečne môcť mixovať aj v noci....... 😉 dám ti vedieť 😉
diiik 🙂
ja dodatocne pridavam vianocne pecenie.
@aduskatt ja som tiez naznacila mm , ze by sa mi take hodilo,ale nestihal ... 😖 ..dostala som pc a kybel glukozoveho sirupu..co som si priala, pc bolo prekvapko 😉
Ahojte.Aj ja robím marcipánové torty.
@bambula1307 ja som rovno povedala🙂
Baby , ktora si v tych darcekoch co sa tu posielaju najde ten mixer Eta , tak ten je moj !!!!!! prosim vrátiť !!!! inak to kolko dostanem tolko mozem zas darovat , tak snad v jednom uz bude , ne? 😝 😀 😀 😀
@katulkaaaaaa peknučká
@glee krásna práca. téma je skôr taká smutná(opitý človek) , ale náš zákazník, naš pán🙂

holky další blbej dotaz 😀 ty slámky když dělám patrák se tam zapichijí před potáhnutím nebo až pak, děkuji 😉