Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby, aky slogan vam znie lepsie k cukrarskemu shopu? OSlavujte s nami, alebo Vkroč do sveta sladkých snov?..................dakujem za kazdy nazor
Ahojte prosím vás, ako zháňate potravinárske farbivá? mne sa to nejak nedarí ani u vás v obchodoch a neviem ktorá online stránka je vhodná. ďakujem.
@jenie123 Ja som ciernu nerobila 😉 🙂 ..................tato je inspiracia tu z MK , ale neviem od koho 😔 😕 .............................
A nemyslela si ty nahodou tuto, ked hovoris , ze bola cierna 😉 🙂
@aduskatt to druhe je znie lepsie 😉 :- ) ,,Vkroc do sveta sladkych snov........``
@florentina len ten vrch 😉
...tak teda vkročíme🙂 som si len potvrdila svoju domnienku u vas, ci u nas🙂
Holky, vrta mi hlavou co pani pouziva za hmotu. Nelepi se ji , je tvarna .........
https://www.youtube.com/watch?v=cHI7JytaurQ@dm1 aj ja gratulujeeeeem 😵 😵 😵 😵 a prajem zaroven skore uzdravenie................ 🙂
@mamina1978 dakujem 😉
@mamina1978 dakujeeem moc.. si strasne zlata.. 🙂 myslim, ze ani tato to nebola a uz ani hladat nebudem.. presla som tusim 1000 stran a nenasla som ju.. ved aj ta tvoja ci tato su prekrasne, mam sa cim inspirovat.. 🙂

@dm1 Danka, gratulujem a veľmi držím palčeky, aby si bola už rýchlo fit
@jakelina tie zvieratká máš úžasné 😅 😅 😅