Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky prosím vás, dnes jsem dodělala svůj prvni potažený dort. dobadlo to vcelku dobře.jen nevím jestli ho mam do zitra v lednici jeste zabalit nebo uz nechat jen tak..diky moc za rady
@vlada111 uz som jej pisala o stranku dopredu 😉 je to Tortomania na Palkovicovej ul. 😉 @seximamina
Ahojte, poprosim o radu, idme delat plnku na do torty....z mascarpone a slehacky, a jeste lesne ovoce.....od jedne pani jsem slysela psotup, ale uz si ho repsne nepamatuji...poradite? dakujem
@dadka212 dadka, ja ťa úplne že obdivujem 😎 Ja som dnes robila len jednu jedinú mini tortičku a ešte aj tú som úúúplne dovrzala, dostala som z toho depku 😀 a hladala som po nete nejaké cukrárske kurzy.. veď mne nejdú základy, akože vyvalkám hmotu, dám na okrúhlu tortu a neviem si rady so záhybmi po bokoch 😝 😢 hanba mi.
@yamahafazer jeeej ktosi tu ma novu hracku airbrush coooo?
moja dnesna torta- sacher /na žiadosť/ navrchu cokolada a boky cokotransfer, vyskusana cokohmota podla @dm1 /ďakujem/ s coko, sirupu a do toho smartflex- chutovo výborne 😵 a aj sa s tým dobre robi, z nej sú 2 ruže, tie ešte treba zlepšiť a hlavne na to potrebujem cas, boli narychlo, kedze aj torta bola objednavana neskoro
inak coko ozdoby som sa snazila robit do 3- tej v noci na skusku aspon striekane, lebo na rulicky a vejariky nemam tu stierku, spachtu a ako na potvoru aj v zeleziarstve mali inventuru 😀 😀 😀 , nemam teplomer a niekde robim chybu, coko lidl islo, ale biela coko milka katastrofa
posledna rychlovka minulotýždňova, lebo manžel zahlasil v sobotu vecer, že sa v nedelu ide poobede na navstevu, tak len taka rychlovka pre tehulku hostitelku- uz som robila ten motiv, tak nebol cas a hmoty len zbytky, tak som využila 😉

@seximamina ten obchod na Dlhých dieloch je neskutočne drahý. Radšej si pozri iné v Ba - napr. formicky.sk, ešte je jedn v Ružinove, ale neviem adresu. @pipka ti poradí 😉