Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte
ďakujem za všetky páči sa mi,som ich dostala veľa,moc ma tešia 🙂
dievčatá,potrebovala by som poradiť,keby chcel niekto jahodovú plnku,čo by ste urobili?ja som takú ešte ani nerobila,nemáte nejaký tip 🙂.mňa napadla iba jogurtovošľahačková zo smotanových jahodových jogurtov a na to jahody 😕 😕
ďakujeeeeeeeem.
@salonka1981 ta je nádherná
Holky, kdyz delate pops cakes, dabate je na spejle nebo se daji koupit nejeke lepsi tycky, treba jako maji lizatka?
micky, ešte som nerobila a mám dotaz od kamošky na tortu barbie, viete, ked je bábika zapichnutá do torty a sukienka je vlastne torta 😉 ........aká je váha týchto tort? cca? ďakujéééééém a robíte to v čom? v miskách, či ako? dík moc!!!
@salonka1981 je kraaaasna 😵 urcite sa budem niekedy inspirovat , ak mozem
Baby , ked zdobite tortu , alebo boky s takym orlamentom vez vrecusko, ake spice pouzivate? ja co tu kukam tak mam od 00 a viac. Tak neviem kolkatku mam objednat. dakujem. {snad ste ma pochopili 😀 )
@dada2007 moje mavaju cca 3,5 - 4 kg. Peciem v miske (ta stredna z ikei), ale nestaci vacsinou, lebo babiky maju dlhe nohy :D tak dorobim este 1 nizsi korpus, alebo tam das babike nohy dosikma 🙂 ja som si raz v bille kupila taku sadu do kuchyne (misa, sitko na cukor a metlicka) a peciem to v tej mise - primer ako ta z ikei, ale je vyssia
Milé maminky, prosím o RADU!!!!!
manžel bude mít o víkendu 30tiny.... nikdy sem marcipánový dort ani z té hmoty nic nedělala...
nějaký ověřený recept? a taky nemáte některá dort ve tvaru domečku? děkuji..
@dada2007 moje maju od 3,5-3,8kg 😉 peciem v takej nerezovej miske.
@luciahromadkova , @dadka212 🙂 no veru🙂 bohatsi su skupejsi ☹ a detei potom smutne. @luciahromadkova, uvidime, ci mas pravdu a ci daki pribudnu🙂 dam urcite vediet!!
@mizulienka @dadka212 @petkaa28 babenky, dakujem moc.........misku mám Ikeácku s priemerom 20cm.......čo myslíte? 2,5-3kg???
@levandulka3 dakujem moja, uz mam objednane 😉
holky malo by tu byt aj tlacitko okrem paci sa mi , aj uložila som si 😀 😀 😀 😀 ked sa mi nechhce pisat text , aby holka vedela a mala tiez radost z toho - teda ja mam radost ked si niekto ulozi moju tak snad je to aj naopak 😀

@dm1 Danka, ďakujem si poklad 😅 😅 😅 😅 😅 😅