Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina aj pre mňa to je sladké, už ho nerobievam a keď niekto chce, tak odhováram, že je to sladké, či nechcú radšej niečo iné 😀
@dadka212 tak prima, jdu na to. A prosím ty ořechy...jaké a jak je upravit?
@florentina ja dávam mleté vlažské 😉
@florentina já do tady toho karamelového ještě přidávám vždy šlehačku, jinak je to moc sladké a takové hutné. 😝
@florentina já zase dávám mleté lískové, myslím, že jsem ti je dávala na tom srazu. Tak ty tam přidám, když teda nemají alergii na ořechy.
@dadka212 a pražíš je nějak? Nebo prostě jen umelu a přidám do krému? A je lepší víc na jemno či hrubo?
@florentina ako kedy keď sa mi chce opražím ak nie neopražím, ja v tom, zas až taký rozdiel nevidím 😅 a meliem neviem ja to robím takým tým mixérom vysokým s nožíkmi dolu čo sa melie ovocie na šťavy atď...iný strojček nemám....asi je to skôr najemno, ale je tam aj pár väčších kúskov...
@jakelina jasně dávala...děkuji. Ale ty už jsem sežrala 😉 ...tak ty byly hodně najemno.
@dadka212 super, děkuji za dokonalý rozbor 😉 ...zítra poreferuji, jak to dopadlo!
@florentina ty jsem mlela na klasickém mlýnku co je na strouhanku a já na tom melu i ořechy.
tak tu sú, len jednu som zabudla odfotiť zas to bola krabica s whiskey 😝 čiže nuda...
ostatné boli v podstate naordinované ako majú vyzerať, takže tiež nuda, ten koník nelyžuje to je akože húpací koň podla hračky, vraj som génius tak sa asi podobal 😀
Lienka bola pre synovu učitelku, teda pre jej dcéru 15-ročnú 😀
@florentina 😀 dakujem
@pristela vážne? ty si ukladáš moje torty? 😨 no ja som v šoku ani nezaspím dneska a to som spala len 2 hodinky 😅
ahojte, ja na rychlo, len pridam, ked odidu nasi, tak podocitavam, alebo aspon popozeram nove vytvoriky...shaun na zelanie, ze neprosia celu potahovat, len navrchu obrazok-tvarohova 5,5kg, angelina pre moju starsiu, si prosila vanilkovy kremik a kreslenu angelinu, nie figurku-2,8kg, 3-oslava, celkom prekvapujuce pre mna, ze si dali balonikovy vzor ako som robila laurinke, len mali byt miesto macika chlapec s dievcatkom a baloniky navrchu 😅 vraj maju iny vkus a decentnu s kvetinkami neprosili...tvarohova s ovocim (2,2kg) a jedna kavickova aj zvonka aj z vnutra (3,5kg) 😉
angelinka ma take farby ako fotena zhora 😅
@1zaza nechceš? určitě dostaneš...až tohle uvidí další zákazníci, všichni budou chtít auta...parádní je.

@florentina aj vanilkový môže byť a keď pridáš ešte orechy bude to mňamka aj keď maslové moc nemám rada 🙂