Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zdenallicka Aj ja ďakujem
ahojte, keď robíte "telový" poťah akú farbu používate? díky
@lenjak J8 mám gelovku Ivory, ale holky dávají oranžovou, žlutou a hnědou... po trošinkách...
dakujem, takže to s práškovými nie je až také jednoduché 🙂))))
mrka, zlatat, hejdita - náááádherné dorty 🙂
joj, az teraz som zistila,ze som dala nedobru foto.. mala som svokrusku na navsteve. da sa to nejako zmenit? asi nie,co? chcela som dat len cisto tortu. no nevadi... 😝
@mrka2 ta je krasna povedla se a hlavni je to ze chutnala protoze to svedci o vsem na hrboli nehled to pujde casem i mne se jese sem tam povede 🙂 .....a no a? ze si delala dort dva dni??? no my tiez jeden den peiceme plnime a najlepsie ked cez noc odpocine takze na druhy den potahujema a dozdobujeme 🙂 tazke v pohode
@rybca http://www.tortyodmamy.sk/?q=pre-deti/prva-post...
tak tu je videt na TOM ze sou ty ocicka modre 😀 ono kdyz to je jenom take male tak to videt nejde 🙂
@reruna no kupila som si na tuto prilezitost Pasta Dama Top, ale ja s nou asi neviem robit,lebo nejako sa mi topila. s MMF som tento problem nemala. pred tym som urobila tiez len 5 torticiek,ale z MMF a islo mi to lepsie ako teraz s touto PDT. no a aj s tou abecedou som zabila hodinu na 5 pismenok!!! 😀 😀 😀
@hejdita dakujem,ale s tymi hrbolcami to u mna lepsie veru nebude. ja to proste neviem a hotovo. 😝 aaale,hlavna vec,ze chutilo,tak som spokojna. 🙂
Baby ja som dnes poťahovala z tých amerických cukríkov.Joj tak to bola paráááááááááááááááda.člo to fantastický.Velmi málo cukru tam šlo a poťahovalo sa fantasticky.Je mi lúto,že len 10 balíkov som si kúpila.Mohla som aj viac 😒 No len ja som netušila ani či sú to tie správne a nevedela som ako sa robí s nimy. 😒 No už viem,že ked budú tak vykúpim všetke.Neviem ktorá ste to tu hodili,že majú tie cukríky v pondelok tak dakujem za info.Poteší aj na budúce 😀 😀
vinka a to su tie cisto biele???? drobne vlaceky akoby???? a to v lidli ci kde sa to zohnat??? ja som letela na amercke dni do lidlu a stejne tam nemali ale moze to byt super 🙂
a som sa nieco chcela opytat a uz som zabudla co ach jaj....... 😒
Ty americké josu velké a bílé a mají úžasnou chuť...🙂
No ani mne tie rubino nechutia.túto hmotu som ešte nejkoštla ale napíšem ked ochutnám.sú biele a majú americký obal.A oni len nafuknu a ide podstatne menej cukru.A sú 300g-vé za EURO A RUBINO Sú 170g-vé za euro 😕
@zdenallicka niesú velmi velké.sú jak jojo 😕
Vinko, mně teda přijdou větší...
Tak ked sú možno tak na neporovnanie väčšie.Ale robí sa s nimi fantastický to je základ 😀 😀 😀

@zlatat Krásná je ta modrá... 😵
A děkuji moc za pochvalu..🙂