Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci no nejde mi to, nič také som tu nenašla 😕
Ahojte mamicky sikulky, je medzi vami aj mamicka z blizkosti Želiezoviec a okolia popripade Levice???? Dakujem
babula krásne toričky ste porobili 🙂
@jakelina náááááááááádheraaaaa
@mizulienka neva hlavne že oslávenec nájde čo má rád 🙂
@dadka212 o 2 tyzdne mam robit tvoju lienkúúú 😀 dúfam ze neva 😉 pani si vybrala tu tvoju ze je najkrajsia 😵 ale prosim ta chcela by som sa spytat v com sa to pecie - normalne v okruhlej forme a potom zrezavat ? A hlavne sa chcem spytat za tie tykadla, aky hruby drotik a tie gulky na konci su z hmoty ? Ci nebudu moc tazke na ten drot ale mozno sa mi to len zda 😅 dakujeeem 🙂
@lokalistin ale tie tvoje s kvetmi už poznám 😉 Koľko stojí taký veľký stojan?
Žienky chcem sa spýtať raz som videla fotku torty len neviem či tu alebo inde a neuložila som si obrázok ☹ Bola to torta so snehulienkou a siedmimi trpaslíkmi, korpus bol zelený,okrúhly a boli tam muchotrávky a snehulienka a trpaslíci boli vystrihnutý myslím že z jedlej oplátky a boli uložený na torte a okolo torty.Ak by niekto mal foto tak poprosím. ĎAKUJEEEM.
damy prosim vas, ako dosiahnete taku sytu ciernu a cervenu??? mam aj tie sugerflair extra, ale ani tie mi tak pekne nechytaju... ☹ vacsinou tym farbim smartflex...
@zuzana92101 nádherná tortička 😅 😅 😅 😅 😅
Holky, tak jsem si oddychla...volala mamka, dort měl prý obrvoský úspěch jak v chuti, tak v vzhledu. Dokonce prý nevyšlo na všechny, protože oslavenkyně rozkrájela jen tu zadní část za mašlí a zbytek, že musí vzít domů, aby to rodina taky viděla, že něco takového ještě nikdy neviděla.... 😉 ach jak jsem ráda.
@mizulienka prajem pekny vikend, aj ja by som rada niekam vypadla...ale muz ide hrat na ples dnes vecer, takze budeme doma cumakovat . Tie margaretky su naozaj krasne 🙂
@babatko37 Ja farbym gelovymi farbami, asi ako vacsina tu 🙂. Treba si len vybrat...
@artepf krasne torticky, auticka su ako ozajstne 😉, burak aj formula naj

no ja už som to úplne pototo, už nemám ani žiadne lišty, mám koníka už na celej ploche bez líšť 😀