Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ale k veci...mam dalsiu zakazku, a teda nejak nemam konkretnu predstavu, nechali to na mne, len ze bielo zlate 😅 ale ze zlata staci, ked bude masla...nastastieee 😉
takze k 50. vyrociu svadby..... teda zlata svadba ...plíííís
ak mate nieco poukladane, sem s tym. Klasicka, nie poschodka 😉 tvar moze byt hocijaky, teda srdce, obdlznik, stvorec, kruh, slza, kvet...im je jedno 😉
dakujeeeem 🙂
@vlada111 Nemame smartflex 😒 , teda aspon ja som u nas po prenurani mnohych e-shopov nenasla ☹
@mamina1978 tak jiné hmoty nemáte???
@mariann2
Zkus tady, já vždy, když hedám dort, tak do googla napíši česky, co hedám a když neuspěji, napíši to v angličtině a pak jsou i jiné dorty....
dievcence ja som sa dala ukecat na vlacik pre 8 rocnu slecnu, nema to byt Tomas..nemate nejaku inspiraciu?..nech to nevyzera jak pre 2 rocne dieta..hm 😒 Ma to byt velke..nie na tortu s dvomi vagonmi...vahovo niesom obmedzena.
Dakujem
@zuzana92101
@pralinka25 kočky a aké jahody používate?mrazené?či zavárane?
idem robiť na piatok jahodovú plnku a tie zavárané majú takú nijakú chuť a oni chcú zavárané,neviem čo urobiť 😒
@lucula73 😉 no ved to, ze to ani ja neviem, ake pouzit... 😒 zavarane maju stavu, ta sa da vyuzit, ak robis ten krem so zlatym klasom... Mrazene sa mi viac pozdavaju, aj ked bude treba dat pozor na to, ze pustia stavu a keby boli zamiesane v plnke, tak by to asi nebolo dobre (jedine ich ulozit na korpus...vtedy by stavu vpil on 😉 )
@zuul neviem ci chces takuto ja mam len toto , tak isto robim aj hranatu : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3854042...
@lucula73 prave som sa na inej stranke docitala, ze baby, co robia krem zo zlateho klasu a stavy, tak to robia z jahodoveho dzusu 😉, vraj ma super chut...tak to tiez nemusi byt zle 😉
@zuzana92101 noooooo to je super napad. dik za tip 😵
Ahojte! Žial nemám čas prečítať si celý fórum, ale mala by som veľa otázok 😀 Chcem dcérke spraviť tortu z čokoládovo smotanovým(či šlačkovým krémom) MÁTE NEJAKY OVERENY MŇAMKOVY RECEPT? na to by som chcela dať marcipánový poťah.(pítala som sa jednej cukrárky a ona odporučila túto hmotu)
http://toptorticka.sk/product.php?id_product=10
je to dobré? má dobrú chuť? a nemá niekto náhodov na predaj? 😀 (lebo sa mi zdá byť pri drahé tie 3 eurá poštovné)
Potrebujem hmotu na 2 torty. Skúška by bola na moje narodeniny 14. teho a dcéra má 22.
ďakujem za trpezlivosť 🙂
@bklaudia K2 si isto nekupuj je strasne makka to by si mala len na potahovanie ozdoby z toho vobec nedrzia tvar. Radsej si kup smartflex velvet. Co sa tyka receptov tak tie mame pokope v druhej teme kde nie je toho vela tak kuk https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/

babulky moje, nestiham vas nejak...tento tyzden makam az sa mi z kecky pari 😝 😅
len sa tu rehocem ako mi pacitka pribudaju a vzdy sa tak zacudujem, ze co to? a kuknem..a to Pristelkine foto 😀 😀 😀 😀 😀
takze ja uz nepeciem, ja uz len pristelkine foto sem hodim a lajkov mam do aleluja 😀 😀 😀 😀 😀 😝