Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nika222 no s pribinakom plus ovocie vsetky tri poschodia 2x plnene sa do 5,5 kg podla nevojdes.teraz som robila 3 posch.cela jogurtova, spodok 22,16,10 ,len jedna postavicka hore a mala 6 kg.Ty tam mas vela postaviciek.A zase plnit iba raz,budes to mat nizke ...Skus sa s nimi dohodnut na aspon 6,5 kg,moje 2. posch s pribinakom maju 5-5.5 kg ..
@daducha pribinacik dam do vrchnych poschodi, spodok dam parizsku coko a skusim 20 15 a 10 cm. Cena je tam 65 tak by mi to malo pokryt aj vačšiu váhu, a tie postavičky nebudu az take velke a tažke si myslim. No dufam ze to dopadne podla ocakavania 🙂 Ja ked som robila 2poschodku spodok 25 a vrch tusim 23 , spodok mramorak a pribinak a vrch red velvet a mascarpone tak mala 4 kila. Tak verim ze ja viem čarovať a robit lahke torty a ze sa do toho vojdem :D Inak plnim vzdy 2 krat a standartne davky ako vy, tak neviem ci davam menej hmoty alebo kde je pes zakopany 🙂
@lifinka
@zuzana92101 dajujem za inspiracie nieco snad vykuzlim nech sa nenudim 😉
Holky keby mate objednavku na malu trojposchodku , povodne s ruzami pre kamosku , najskor chcela len ruze, nie mix kvetov potom zas mix potom zas len ruže 😀 nastastie fialove ruze padli , aaale este lepsie doslo na bordove 😝 že v roznych odtienoch - urobili by ste podla seba mix kvetov alebo by ste sa drzali len ruží ? Hááá ? 😕 mne sa tak nechce len ruže ☹ to bude taka nudna klasika ☹ tak neviem ci to risknut a urobit si po svojom 😕
@dadka212 😀 😀 😀 😀 no s pribinakom lahku vahu by som nedala ani ja 😀 😀 😀 ale ked odomna chcu aj do trojposchodky len slahačku 🙄 tak tam vahu nenarobis ☹ alebo maslove plnky, tej vela nemozes dat 😝
@pristela ja by som to mixla 😉, ked tam das ine kvietky, hned to bude mat smrnc 😉. Ked to spravis podla seba, urcite bude hiiikat, ake je to naaaaadherne. 😉
@pristela to sa kamoske cudujem,lebo ty kvety/torty robis prenádherné, takže ja by som dala ten tvoj mix a vobec nechala by som celu tortu na teba 🙂
možno by som ju presvedcila foto- urobila by som ruzu este nejake kvietky a hodila by som jej foto a mas ju 😉
ide sa kupit mascarpone, skusim parizky s tym...baby, dufam, ze sa mi to nesekne, lebo ma picne. Nechce sami nieco druhe robit 😝 Drzte palce... Aj stuzovac idem prvy x skusat, tak to budu 2 premiery za den, som zvedava, co z toho bude. 😎
@zuzana92101 parizsky a mascarpone sa kamaratia 🙂, ja davam aj tvaroh, aby to nebolo take tazke. A stuzovac je tiez super vec, ja som mala respekt, ale s tym za studena od Oetkera sa robi super 🙂
Holky dakujeeeeem , dám na vááás, cha aj sa pak na vás vyhovorím , ked bude zle 😝 😀 😀 😀
Si robte prdel zo mna !!! 😝 však ja sa tu stále od vás učím !!!! 😵 😵
@lamps
@mamina1978 dakujem kočky 🙂
Tak ja som dnes minula 67 vajec na cesta, na sobotnajsiu svadobnu tortu 🙂 len do toho spondeho islo 36 😎 zajtra pokracujem plnkami, sama som zvedava, ako to dopadne 🙂
@pristela kuk, náhodou som našla...ty sa venuješ aj takýmto prácam ,tak sa možno inšpiruješ 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jajusa18/alb...
kočky sorry ,no malá zmena nezaškodí ...či ? 🤐
@lawli to je perfektne. ja keby som taketo mala hram sa s tym aj teraz cely den 😵

@muffinka8 no mne ten scooby trval cca hodku a pol a to som maleho mala zaveseneho na teplakoch.. no na šlak porazenie 🙂 Ja idem macka pooh s rodinkou robit na konec marca tak rozmyslam ci uz nezacnem teraz vo februári :D