Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte, viem, že už asi peciete....ale nemate nejake napady pre 14- rocneho chalana...bud futbalove ihrisko, alebo teda futbalova tematika alebo nieco FACEBOOKOVE..
hlavne nieco s tym Facebookom by som potrebovala....
@zuul myslis toto ?? http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/brilianto...
@lokalistin No teda........ teba sa neda dovolat 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀
To sa skor dovolam prezidentovi ako tebe 😀 😀 😀
Schikni sms , ked budes mat chvilocku.....mam par otazociek diiiiiiiky 😉 🙂
@lenka1993 ja som robila z kruhu, dam moje foto do dvojky, bo som ho tu uz vela krat davala, a potom neviem na ktorej stranke je. Tak snad pomoze...... 😉 🙂
Holky byla jsem v Lídlu a mají všechno ovoce za 49,90 tak mám celý šuplík v mrazáku naplněný. 😀 😀
babule prosim, robili ste niektora traseny krem mandarinkovy s cokoladovym pudingom? bude to v pohode chutovo? 😕 bo som musela vysmarit tvaroh a neviem co rychlo miesto toho...kujeeem
@gabina275s krásná modrá se ti podařila 😉
@gabina275s modra je perfektna! tak nakoniec si to miesala s tou ciernou?
@dadka212 ani ja to nemám rada, ona sa to chce naučiť, ja si aj tak predpečiem a naplním , nech si vraví čo chce, ukážem jej všetko dôležité a potom poviem, že už si bude sama, že som posledný krát
@zuzana92101 nie pridávala som tam tu červenú po troškách a pohoda
dievčence prosim vas ako robíte tie vyrezávané obrázky na vrchu torty 😅 😕 dakujem za rady 😅
@marianabila vytiskneš na papír, rozstříháš podle barev a jenom vykrajuješ z marcipánu a skládáš k sobě.
Ahojte Bambulky moje prosim hodte mi sem ak sa vam moja tortucha fakt paci hlasy prosim https://www.facebook.com/TortenDekorieren/app_5... a ak chcete sa pripojte
je to torta od mnam-torten s tou ruzou dikes
@lokalistin máš tam hlas
Ještě jsem se dívala do letáku a o víkendu je tam šlehačka v krabičce za 11,90- . Škoda, že tu cenu neměli už dnes, potřebuji asi čtyři. 😝
Nenapsala jsem, že v Lídlu 😀 😀 😀
@jakelina dakujem
baby idem robit prvy krat parizsky krem, davate don aj nejake ovocie??? ci len cisty?????dakujem za rady🙂
@jakelina dakujeeem 🙂

@dm1 asi aj hej, bude to hrad, tak tam dám okolo tie hradby asi, dík 😉 tiež som sa prikláňala viac k tejto možnosti 😉