Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@timotejkabrejkova blee palmarin ? ako ist to tam moze ale bude to hnusneeee, ved to sa blizi uz k cere.. Pridaj tam trochu nutelly aby to zamaskovalo tu chut ak mas doma 🙂 Ja ked nemam maslo tak davam heru s nutelou a je to celkom jedle 🙂
@nika222 Ďakujem veľmi pekne za radu.
@dm1 Ďakujem veľmi pekne za radu.
@jakelina Ďakujem veľmi pekne za radu.
@bambula1307 Ten macko v krabici je nadhernyyyyyy 😵 😵 😵 😵
@bambula1307 krásný
@cat milý dortíček
@mamina1978 Zdenicka dakujeeem 😉 😉 😉
no tak hotovo 😉 a dva dni pauza..zajtra idem na svadbuuu, tak vegetim 😎
husenicka ma 4 kg, je mramor, cokokorpus, pribinak a parizak, maliny a jahody...mixla som to rozne, bo so to robila popri tej svadobke, tak som mohla robit kazdu gulku inu 😉
to oslavuju dve deti a ich rodicia vsetci...tak preto ta gulka, ze starci 😅 tak som im tam protezy porobila 😀 😀 😀 ..sak treba sa na stare kolena prichystat, aby ich nic nezaskocilo 😅 😀 😀 😀
@bambula1307 kraaaaaaasne torticky 😉 😉 😉
@alenv KRASNE NAFOTENE 😉 TORTICKY
@gabina275s pridaj opatrne trosku ciernej
@alenv Superne torty a este krajsie fotkyyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Ten spiderman je bombovy 😵 😵 😵 😵 Ale aj ostatne su krasne 😉 🙂
@mamina1978 děkuju taky se mi ten spiderman líbí nejvíc 🙂
@dm1 dakujem 😅

dobre, dievčatá, teraz potrebujem namiešať tmavú zelenú na lístky, je stále malo tmavá dakujem za rady