Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte kocky.. ze waaaaaauuuuuuuu torty ste sem dali.. vsetky som opacitkovala a aj som si zopar ulozila.. 🙂))))
@viera6 babulky kde ste to kupili a co vas to vyslo?
@marianabila a čo?
@marianabila asi airbrush... ako som pisala objednala u modelárov cez net a mali aj ine mne zase na tých par tortičiek toto stači,kedže robim v ramci domácnosti 😝 a kompresor mam domácky 😉
davam do pozornosti🙂))))
http://pinterest.com/vioricadinu/
@mamina1978 ahoj urcite ti baby davali inspiracky nejako vas nestiham docitat som na strane 4460 ale tak robila som 2topankove tak tu jednu hodim s podpadkom tusim 10cm podla mna dost vysoke lebo ja nosim iba botasky 😉
@mamina1978 a zabudla som fotku 😉
teda babyyyyyyy dnesne a vcerajsie torticky su uuuuuzasne ani vas nestiham vsetky vymenovat ale naozaj kraaaaaasa pastva pre oci. poukladala som si ich takmer vsetky s dovolenim 😵
@zuzana92101 ahoj nechcem rušit.otravovat nezabudla si na mna??
Krásny biely víkend žienky - teda u nás cca 40 cm snehu 😀 😀 😀 -a v Blave jar 🤐
Vypekáte a zdobíte vo veľkom 🙂 🙂 🙂
Opäť som sa nechala prehovoriť : detská s Barney pre susedku, narodeninová pre kolegynku - v stredu som upiekla korpus, vo štvrtok oslávenec odpadol - oslava zrušená a v piatok ráno mi volá, že tortička na sobotu platí 😝 😝 😝 život je zmena !!
dievcata viete niekto poradit, mam cokopolevu- peniažteky- bielu z pecivarni liptovský hradok, pouzili ste to niektora na rozotretie na papier a potom na boky torty, po stuhnuti? chcem vediet ci to funguje ? dakujem
Babenky ako pripevnujete postavičky na dort?? dakujem
@simonova815 no to je naaadhera 😲 famoozne 😨
@simonova815 krásná rovná dorta a fakt obr 😉

@mimcak ta julca je bozi 🙂