Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@simonova815 nádherná 😵 😵 😵 prosím ťa aké priemery mali poschodia ? 🙂
@dadka212 že waw, nádhernéééé, akú abecedu prosim používaš? respektíve odkial, dakujem 🙂
@patrikmisko dakujem 🙂 ....tu je použitá kurzíva, funky, funky malá silikonova.... 😉
@dadka212 dakujem 😉 🙂 😉
@lawli 34, 28, 22,16, vysky 10 cm
@1zaza nadherna robota
@simonova815 moc pekna
@aduskatt boze toto nerob ved moj pc uz teraz melie z posledneho,perfektne 😲
@1zaza nádhera...ta kvonev je fantastická!, budu taky dělat zahrádku, tak snad se mi taky povede.
@mariann2 ten autobus i ta eiffelvoka jsou boží! Jak jsi ji prosím dělala...vypadá jako z hmoty a namalovaná...a jak to drží..?
@simonova815 nádhera, skvěle se ti podařila potáhnout...wauv!
@jakelina
@lokalistin
@florentina
Ďakujem 🙂
@simonova815 okuzľujúca ,naozaj famózna 😨 😕 😵
@sachmetttt pichnem zospodu špáratko, ešte potriem troškou vody a tak to dávam na tortu 😉
zabudla som sa vam pochvalit aku super listu som kupila u cinana s baby vecickami za 2,30, uz sa tesim, ak sa mi dostane do ruk ziadost na krstinovu torticku 🙂
jaj kočeny ,tak a máme po oslave synátor bol z tortičky boba nadšený.Bol taký šťastný. 😵 😵 😵 Juj tak ma to tešilo. a inak zabudla som ju odvážiť,ale plnku som skúšala Rafaelo krém s mandarinkami a ananasom a bol famózny mňamky zožal úspech.Každému chutil. inak ďakujem za všetky laiky moc ma to teší.
inak tento víkend nádherné tortičky ste popridávali,už som Vás aj počítala a polaikovala.
Ahojte ja vas fakt nechapem jak to zvladate ja som mala len jednua nevladzem sa hybat no este jednu malilinku som urobila pre nas akoze k valentinu,bo neviem ci draheho uvidim vo stvrtok a v tyzdni nemam cas. Minuly rok som drahemu kupila taky balicek sladkosti a na cokolade bol taky obrazok,dvaja zalubeni. A on ho nalepil u nas na stenu ta prva fotka je ten obrazok na stene a podla toho som urobila tortu. A ten rez to je ta s tou ruzou. Pepee ma totalne nebavil a tak to aj vyzera,ten sild mal stat ale navytvrdlo mi to tak je to tam take pricapene 😝

ahojte, moje víkendovky teda zatial, ešte pár ma ich čaká 😅