Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@tinamk ja som hned videla šreka. a ked ja so zlym zrakom vidím šreka, tak tá tvár musí byť urobená skvelo a aj je! 🙂 @ajka82 krásne
@zuzana92101 krásnučké
babulky aj tu je stromcek valentinsky
@mizulienka mne by bolo toho parizaku malo na 24ku
Baby potrebujem pomoc! Mam robit tortu pre asi 10 mesacne dievcatko a 36 rocneho chlapa spolocnu okruhlu mate nejake napady, inspiracie??? 😒 DAKUJEEMMM 🙂
dievčatá,skúste si dať do googlu www.kuharka.ru a prejdite na forum,tam sa presunte šípkou dole na torty a ich zdobenie a už len klikajte a klikajte ako ja
@dm1 ta je neskutocna dokonala krasna cista. si cokoladovy macher. 😵
@aduskatt
@pralinka25 dakujem kocky 😵 aj ja som bola vcelku spokojna ako sa mi to rovno zadarilo preto som bola zaskocena z reakcie pani na nu ze len "pohodila" peniaze 😕
vobec sa mi nedari to lietadlo sak som to podla foto z netu co je mickey a lietadlo ale je nejake velke asi dam len samotneho mickeyho 😝

@reruna udělej i poupátka. Já bych to jeden den napíchala na párátky, ty kužílky. Druhý den udělala na všechny pár lístků. Dala sušit a další den už nějaké poupátka nechala bokem a dodělávala víc rozvinuté růže postupně. Třeba u televize, jenom vykrajuješ kolečka a lepíš.