Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@yamahafazer ja som nasla ale white icing po kg na www.korunaplus.sk
baby, formicku na babatko treba vysypat skrobom aby sa neprilepilo?....ci netreba nic, len natlacit a nechat stvrdnut?....
@reruna Tady máš návod..
@alionuska krasnucke torticky 🙂 akou plnkou si plnila tie kacicky??
@tinkerbell to bola len jedna..mala vyse 4 kila..a fotila som aj v kuchyni aj v chodbe... 😀 Bola ovocna...boli tam maliny,cucoriedky,cernice,rybezle,ananas,broskyne..a vanilkovy krem,biely korpus... 🙂
ahojte tak mam doma asi 8 valcekov a ako ich to mam vycistit ? teda lepise povedane dezinfikovat? staci do vody a prevarit ci aj kapicku sava alebo ako ste to robyli vy??? 😕
Hejdi, už jsm to tu kdysi psala... podle mě vydrhnout v horké vodě kartáčkem a ponořit do roztoku sava... pak opláchnout teplou vodou... a vysušit na vzduchu...
Ali, není to zrovna můj vkus, ale povedly se... 😉
no baby zase vas musím pochvaliť torty krasne ...
len ste mi ešte žiadna neposlali ten recept na parížsky krem ....
DAKUJEM VAM !!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Ahojte, no už máme po oslave, tá torta sa mi síce veľmi nevydarila, (bola to moja prvá poťahovacia) ale nabudúce to dúfam bude lepšie, no ale Samkovi sa aj tak páčila. 🙂 Tá poťahovacia hmota sa mi trocha lámala a preto som nevedela urobiť tie rohy. Asi bude lepšie, keď si tú hmotu nabudúce kúpim hotovú.