Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci mně teď ten marcipán co dělám podle tebe šíleně ztvrdnul, dala jsem jedno mléko a stejné množství cukru. Dělá ti to někdy???
@jakelina já to dělám od oka, ani to už nevážím, ale nahřej v mw zapracuj trošku vody, on povolí 😉
všetky tu máte aj leskle krásny, a hlavne podklad pod marcipanou alebo hmotou vyhladené, kde chodite na inspirecie🙂
ale ze som sa teraz prezralaaaa 😵 ten nas klobuk, ze mramorak v kakaovej verzii, malinovy dzem, 2x vanilkova plnka s mascarpone a 2x pribinakova-kokosova 😵 sa neviem dojest 😝 ten kokosovy som skusala 1x robit, bo som mala kokosovy ole a nevedela co s nim a pri reorganizacii skrinky sa aj kokosu trosku naslo vcera 🙂
@vecernicci normálně mě bolely ruce, jak jsem to propracovávala. Síla a do mikorovlnky jsem dala.
@alexandrakocikova čo sa týka kvietkov, doteraz som robila z MMF, ale kôli jednej veci som kupvala gumpastu a tú ti odporúčam na kvety, je úžastná, ľahko sa s ňou pracuje a kvietky sú fest pevné, nie sú nerozbitné, ale náraz, alebo dokonca menší pád na dlažbu zbládnu bez úhony, mám to odskúšané :D
@ajka82 ako prosim ta roibs tu vanilkovu plnku s mascarpone a kokosovy krem? si mi normalne narobila chute 😉
@jakelina ja tiez robim mliecnu hmotu..pouzivam plnotucne susene mlieko a davam napr 20dkg mlieka 40 dkg cukru..tak nas ucili v skole...ten pomer...teda 😉 .
Ked davas plnotucne mlieko, nije to take strasne tvrde...a zbytky si zmrazim..pouzijem ked treba... 🙂
@jenie123
@halienka
@jakelina
@salonka1981
@dajna11
@janula.h
@eliska22
@salonka1981
@viera6
@adrika202
krásne tortičky baby
@denisak77 krásne tortičky
@lamps nádherná je tá ružička
@mizulienka tí psíkovia sú nádherní
@bambula1307 tak já mám jiný recept a dala jsem stejně mléka a cukru. 😝
@bambula1307 sami sme to predavali, normalne, sukromny inzerat. Volali sme s jednym panom zo SOI a mozeme byt kludni 😉. No len ide o to, ze nemozem byt kludna, ked nas stale otravuju a nedaju nam spat. Ale sme pouceni... Vyzerali slusne, vlastne aj sa tak chovali, takze sme ich brali ako kazdeho ineho, ale potvrdilo sa, ze zdanie klame a hlavne, ze od takych ludi radsej ruky prec. Esteze nie su z naseho mesta.
@ajka82 a my máme zase roládku světlou, pařížský krém a čerstvé jahůdky, mňaaaam 😉
@mimcak tá je nádherná @voskovaeva
@nika1985
@alexandrakocikova @levandulka3
@jakelina
@ajka82
@zsuzsu
@gabina275s
krásne tortičky baby
@vecernicci tak jsem to asi pokazila, já jsem teda dala taky o něco víc cukru, ale takový kámen jsem vytvořila poprvé. 😀 😀 😀
baby ...prosím vas aka muka je na korpusy najlepšia ,používam pohronský Ruskov no nejak sa mi už nezda...
@zuzana92101 ano jasne..take zaruky davaju len autobazari..takze ozaj im nic nedlzite..ale tak verim..ze je to stres...mi tu tiez mame takych..furt mi zvonia na branu..ci im neupeciem..vrrr.
drzte sa 😉
@viera6 ja mam recept s hladkou mukou a znacku teda neriesim, ci kupim Tesco, Babicku, Lidl...vzdy sa podari. 😉
ahojte dievcata,
krasne dielka si porobili.
prosim ak robievate dobosku tortu tak kolko platov asi? aby bola taka 2kg? bude tam kitty na nejake ozdobky. dakujem
a prosim ak ste uz robili gitaru aku dlhu ste ju robili? len dlzku potrebujem aby bola nejaka akurat. tiez chcu 3kg. a tam pojdu jahody. dakujem.

@jaja555 no, po tej prvej casti ani neviem, ci budem chciet🙂))))))