Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alexandrakocikova pozor na vyjadrenia 😉 my to robime len ako hobby pre priatelov a blizkych 😉 🤐
@levandulka3
@sticker
Ďakujem baby, tie ikonky sú vyrezané skalpelom a domaľované - buď štetcom, alebo keď je to moc drobné, tak si pomáham špajdlou. Písmená sú vyrobené klasika abecedou, iba čas je namaľovaný.
@levandulka3 ďakujem 😅 😅 😅 😅
Sladulienky všetkým ďakujem za páči sa mi a milé komentáriky k mojim tortuškám, pridávam foto z dnešnej oslavy a popri oslave som stihla upiecť aj pagáčiky 😅
@bambula1307 tá radosť v ich očkách je na nezaplatenie, Veronka chodila každú chvíľu do chladničky pozerať tortu a povedala, že sa veľmi teší, že má tortičku a má lepšiu náladu, láska moja od včerajšku má teplotu.
nikdo mi neporadí?
@mamina1978 Myslíš túto tortu? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=38640027...
Ak túto, tak tam nie je teal, to je taká tmavo modrá, ktorú miešam z modrej, čiernej a fialovej.
@lencza ak si dnes plnila,tak si myslím,že do tej stredy vydrží vpohode...............baby tu písali,že takých 5 dní určite...........hlavne si pozri ak máš krabičku,dokedy je záruka šľahačky a tvarohu..........potom by v chladničke nemal byť problém.....len aby ju oni potom nepapali týždeň 😝 🙂 🙂
@florentina co cim drzi pohromade?
@florentina jeeej dakujem 😵
Kočky prosím Vás niekto tu robil takú krásnu tortičku so sovičkami, farebnú, myslím že tri tam boli. Nemáte to niekto uložené v inšpiráciach? Ďakujem 🙂
@njonja krasna. Mozem sa spytat, aka modra je pouzita na tej maslicke? Je to pekny odtien...taky sa mi este nepodarilo dosiahnut 🙂.
@lamps krasne oslavenkyne 😵 vsetko najlepsie a skore uzdravenie
Žienky ešte som kvety nerobila mám smartflex flover chcela by som skúsiť neviem či mi to pôjde 😝 dávate do toho niejakú gumpastu alebo niečo? Skúšala som minule kvet so smartflex velvet ale mne sa na tej poduške tie kraje vôbec nechceli vlniť tak ako vo videu ☹ Pôjde to lepšie s tým flover, alebo je chyba vo mne 😀 Normálne na rovinu píšte 🙂

@njonja krásná