Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela pre boha to uz tym ludom naozaj svitori?nezavidim 😝
@salonka1981 krásny je ten macko
Hovorim o tom posedeni po stretku (ako tatar 😝 )
@simasa podla mna to nevadi,mne urcite nie,ale ci sa im bude chciet?ty si sofer? tym padom by nemali na vyber 😀 😀
babule mne sa taaak nechce, že vláčik Tomáš z dobošky a k tomu dve postavičky, už som ho horko-ťažko potiahla, sa mi MMF drobilo ☹ ,keď som chcela tmavšiu modrú a teraz, že ozdobiť a postavičky. Celý týždeň behania okolo kúpy, odhlasovania, prihlasovania auta,predaj starého a znova kolotoč, už by som si len vyložila nohy a driemala a ako sa poznám, tak ten môj Tomáš určite nebude mať zase 3 kg, ja raz neviem robiť malé torty. 🙄
dievcata prave som dorobila dobosku z 8 vajec mi vyslo 9 platov. a ma 1,3kg bez vsetkeho.
myslite, ze to potahom a kittynkou a kvietkami dotiahnem na 3kg? alebo mam urobit este platy?

holky pomooooc, no dvadsat noťasov by som radsej robila nez toto , nemate nejake napady ako urobit tortu v tejto hre? https://www.google.sk/search?hl=en&biw=1366&bih...