Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@luciahromadkova ja mám tento.... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/9007...
@vecernicci vajicka su nadherne wow
@luciahromadkova z IKEY🙂
@vecernicci Tie tvoje velkonocne vajka su teda skvostne 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@sisix až řekneš koledu 😀 😀 😀 tak ti je klidně pošlu poštou 😉
@vecernicci hody hody doprovody, dejte vejce zdobené bíkovou polevou, nedáteli takové dejte alespoň jiné, slepička vám snese jiné. Stačí????????????????????? Mám u Tebe vajíčko??? 😀 😀 😀
@jakelina jj, stačí si vybrat a pošlu ti ho 😉
@luciahromadkova taky ikea, jednoznačně tady nejoblíbenější otočný tác 😉
@vecernicci
Hod, hody do provody,
dejte vejce malovaný,
nedáte-li malovaný,
dejte aspoň bílý,
slepička vám snese jiný.
Za kamny v koutku
na vrbovým proutku,
proutek se ohýbá,
vajíčko se kolíbá,
proutek se zláme,
slepička z něj spadne,
vajíčko se odkulí
do strejčkovy stodoly,
vajíčko křáp,
slepička vdák,
panímámo,
máte mi ho dát!
@vecernicci 😀 😀 😀
@sisix teeeeeda ty jsi se překonala, taksi holky vyberte a já Vám je pošlu, ale opravdu, čestný pionýrský 😀 😀
@luciahromadkova Taky mám z Ikei a super!
@vecernicci já ti věřím, ale to by se roztřískalo, to by byla škoda takové krásy, já si to budu že ho mám jenom představovat. 😀 😀 😀
@vecernicci jinak me se libi vsechny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@luciahromadkova tak jak dada...z ikei 😉
@vecernicci Veruze nadherne vajicka a uz aj kolednikov mas.. 😀 😀 😀 😀 ..budes musiet urobit dalsie. Ale fakt su nadhernee 😉
tak vám je holky přivezu na srazík a vánoční kouličky taky 😀 😀
@vecernicci presne tak to by nevydrzelo. ☹ ale jsou nadherny ... uplne je vidim poveseny na vetvickach 😉
@vecernicci hody hody doprovody, já jsem malý zajíček, utíkal jsem podle vody, nesl pytel vajíček... potkala mě koroptvička, chtěla jedno červené, že mi dá lán jetelíčka a já řekl ne ne ne 😀
@vecernicci a kdyz jsme u toho kdy bude nejaky srazik?
@sisix no @florentina říkala něco o létě 😉
a perníčky jsem posílala až do Vodňan a došly v pořádku, jsem je balila do ubrousku a do bublinek a poslala jako křehké a v poho 😉
Holky na tom srazu prodávali takový super plech na menší zákusky, tak jsem si jeden koupila. Ta jedna kratší strana je oddělávací, tak se u pečení obalí alobalem, stačí jenom tak deset centimetrů. Dovnitř jsem dala pečící papír a nechala kousek koukat ven. Upekla jsem korpus, prokrojila, dala dovnitř malinovou šlehačku a nahoru taky na to pokladla maliny a zalila želatinou. Pak jsem to pro ztuhnutí jenom obkrojila po obvodu a za ten pečící papír povytáhla z té formy, aby to šlo krájet. Jsem s tím spokojená, ukazovala nám tak jedna kočka co v tom všechno dělá.
@jakelina super 😉

dievcata prosim, chcem si kupit otocny stojan, vie mi niektora poradit, ktorý si mám vybrat, aby som nekupila nieco nevhodne, dakujem