icon

Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?

nutka
4. mar 2007

Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........

lussy23
15. mar 2013

@lamps nádherné
@ladydia krásne
@jakelina krásne

mizulienka
15. mar 2013

@aduskatt pozeras torty?
neviem, ci som dobre rozumela ale ta baba, co bude robit vetron, je z toho eshopu natortu - zo svaboviec 😉

lussy23
15. mar 2013

@pristela prenádherná
@nelly75 krásne

lussy23
15. mar 2013

@makinka2 nádherné @aduskat krásne t

aduskatt
15. mar 2013

@mizulienka nepozeram, pozriem z archivu niekedy v pondelok asi🙂) no, aspon sa pozriem, co je to za nadheru🙂

pristela
15. mar 2013

@katkak23 @mizulienka neee, holky toto bola normal objednavka, to s rozpoctom bude len obycajna kniha s oplatkou , zajtra 😀

janula.h
15. mar 2013

tu sú detailíky 😀

aduskatt
15. mar 2013

@janula.h uplne uzasne, nadherne, prekrasne, famozne a cojaviemesteakenajsamkrajsie🙂)

79zuzana
15. mar 2013

@lofovka no len zacni, ale upozornujem take pecenie torticiek je uz ako droga...silno navykova 😀

79zuzana
15. mar 2013

@janula.h no nemam slov, uzasna torta...a tie detaily...super 😉

janula.h
15. mar 2013

@aduskatt aaaaaaaaaaale nekecaaaaaaaaj 😀 som "kráľovná labáku" Tí ktorí pozerajú kosti vedia o čo ide 😀 )??

kohutovci
15. mar 2013

@janula.h odpadla som.. 😕 neskutocna nadhera.. 😵 si macher 🙂

katkak23
15. mar 2013

@aduskatt este sa mozem opytat...ja viem ze kreslit je naj praskovymi ale nemam zelenu iba gelovku..myslis ze pruser keby som tou...ja len ornamentiky ku kvietkom ....

aduskatt
15. mar 2013

@katkak23 pruser nebude, ale neuschne ti to, budes to mat lepkave

aduskatt
15. mar 2013

@janula.h no nekecam🙂 faktisticky je nadherna.. ja mam v chladnice obmazanu tortu a vobec neviem, co dalej☹(( jednoducha narodeninova chlapska....... este som sa ani nerozhodla, akej bude farby.......uvazujem bezova s tmavohnedou stuhou a modrymi kvetmi.ale fakt neviem☹

aduskatt
15. mar 2013

@mizulienka uz som si prepla tortty, tak ktori su to z tych svaboviec?

ferinka
15. mar 2013

Holky vždycky se tu ukážu 2x do roka na dětí narozky,tak jsem tu zas,ale sleduji vás každý den 😀 😀 😀 Matýskův Bořek,kolik kg zase má netuším,ale pod 10 nikdy nejdu :D :D :D

vlada111
15. mar 2013

@janula.h perfišné detaily

janula.h
15. mar 2013

@aduskatt ja má m ešte 3 😖

aduskatt
15. mar 2013

@janula.h ja len jednu, ale neviem, co s nou....musim ju rano dorobit, beriem ju na obed do Blavy

mizulienka
15. mar 2013

@aduskatt ti, kde su 2 zeny a 1 muz, robia vetron a maju teraz problemy s doskou....ale inac ten komentar je otrasny,mi tu dviha tlak.

mariann2
15. mar 2013

@aduskatt marcela,je ta zo svaboviec/co robi vetron/

mizulienka
15. mar 2013

@janula.h Jani, ako si robila tie vlny? 😉

kohutovci
15. mar 2013

@denuschka7 teraz pozeram, ze sme robili tu istu cicuchu 😀
ja som ju robila trosku vacsiu.. no a asi sa moc nepodoba 😀 no je to moja prva macka... nabuduce to bude urco lepsie 😉

aduskatt
15. mar 2013

@mizulienka jj, uz vidim..... a pritom na pohlad taka celkom symposka ta mlada🙂

jakelina
15. mar 2013

@aduskatt nevíš co s ní, šup mi ji na zítra ke mně domů 😀 😀 😀

aduskatt
15. mar 2013

@jakelina no, zasa tak viem, co s nou, len neviem, co na nu🙂)

janula.h
15. mar 2013

@mizulienka bielka nad parou s cukrom lyžicou som nanášala a potom farbila rýchlo to tuhne 🙂

dm1
15. mar 2013

@mizulienka mne veru tiez 😠 mam nervy normalne na toho komentatora jak keby ma clovek farmara ci podobnu spodinu zapnutu sak to komentuje s jasnym cielom urobit z nich debilov 😠

lokalistin
15. mar 2013

@petkaa28 neviem ci ti tu uz niekto pisal,este len docitavam ,ale nie hera ,ale cera sa pouziva na stencil