Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt pozeras torty?
neviem, ci som dobre rozumela ale ta baba, co bude robit vetron, je z toho eshopu natortu - zo svaboviec 😉
@mizulienka nepozeram, pozriem z archivu niekedy v pondelok asi🙂) no, aspon sa pozriem, co je to za nadheru🙂
@katkak23 @mizulienka neee, holky toto bola normal objednavka, to s rozpoctom bude len obycajna kniha s oplatkou , zajtra 😀
@mizulienka uz som si prepla tortty, tak ktori su to z tych svaboviec?
@aduskatt ti, kde su 2 zeny a 1 muz, robia vetron a maju teraz problemy s doskou....ale inac ten komentar je otrasny,mi tu dviha tlak.
@janula.h Jani, ako si robila tie vlny? 😉
@denuschka7 teraz pozeram, ze sme robili tu istu cicuchu 😀
ja som ju robila trosku vacsiu.. no a asi sa moc nepodoba 😀 no je to moja prva macka... nabuduce to bude urco lepsie 😉
@mizulienka jj, uz vidim..... a pritom na pohlad taka celkom symposka ta mlada🙂
@mizulienka bielka nad parou s cukrom lyžicou som nanášala a potom farbila rýchlo to tuhne 🙂
@mizulienka mne veru tiez 😠 mam nervy normalne na toho komentatora jak keby ma clovek farmara ci podobnu spodinu zapnutu sak to komentuje s jasnym cielom urobit z nich debilov 😠
@petkaa28 neviem ci ti tu uz niekto pisal,este len docitavam ,ale nie hera ,ale cera sa pouziva na stencil

@lamps nádherné
@ladydia krásne
@jakelina krásne