Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
mucka, díky za radu 😉 snad dopadne dobře no, bude to moje 3. potahovaná, ale tentokrát chci zkusit i nějaké postavičky tak toho se děsím jestli na to vůbec mám 🙂
ahojte, prisla som si k vam po radu...ako skladujete upecene korpusy, kym ich idete naplnat? iba volne polozene, alebo v niecom zabalene? dakujem 😎
@sariana Když plním ten den, tak je nechávám jen tak, když na druhý/třetí/dalších xxx dnů, zabalím je do šáčku a dávám do lednice..
pekný večer....čítam ,že riešite čo áno a čo nie pod poťah...tu je výborný článok.... 😉 😉
ta sada je fakt dobrá 😉 ale ta cena 😝 můj vždycky říká, tak si to kup když to moc chceš, kdybys pořád měla přemýšlet nad tím kolik to všechno stojí tak si nekoupíš nikdy nic 😉
@sariana
@karaa
Holky nedavajte upeceny korpus do utierky...Ak pouzivate avivaz na pradlo,urcite ten korpus nasiakne tou aromou...!! Stalo sa to uz viacerim babam a museli ich vyhodit...normalne po upeceni nechat vychladnut a bud do sacku,alebo prikryt potravinarskou foliou,alebo igelitom...
Moc sem nechodim,len sem tam,lebo zas mam toho akosi vela... ale ved hadam do piatku a soboty rana to stihnem🙂 😅
@evena to ma tvoj muz pravdu, tam len treba zvazit, ci na to clovek ma ci nie..🙂)))))
Ja som si predvcerom v noci objednavala sadu na zdobenie bielkovym snehom alebo WI, stencil a take male valceky dva a uz to mam doma..🙂 Ale idem reklamovat, bo mi ratali, ze balik ma cez kilo a som to vazila a ma 400 g a rozdiel v postovnom do kila a 1-2 kila su 2 eura co je dost, tak som zvedava co mi odpisu. Len musim dockat na chlopa, bo to asi po NL nezosmolim sama..🙂))))
@dm1 stiahla si si to niekde ako original alebo to co ma pan Bohus na stranke? ja by som takto potrebovala stiahnut navod k tej sade co mi dnes prisla, lebo inac to budem muset robit formou pokusov a omylov..🙂)) tuto sadu som si kupila - http://www.deleukstetaartenshop.nl/product_info...
@dm1 a kde si koupila floral sadu za poloicu??? 😅 je to tak drahe aj ja chcem 😀 😀 😀 😀
no a rano som bola ako oparena som zistila ze uz o mesiac budem robit malu oslavu ze pred rokom som zacala s pecenim a zaroven ten den mame s mazelom vyrocie a to je to podstatne to je to dolezite :D to vyroice nie to pecenie ...mate nejaky typ na nejaku len malu tortu asi klasiku gulatu ale aky motiv??? 😕
@hejdita kupila som na www.cukrarskepotreby.eu ale uz ju tam nemaju. bolo to asi mesiac dozadu a stala necelych 15 eur 😉 . @rybca daj mail a poslem
@dm1 do hája, keby som to vtedy tušila, že majú takú super cenu ... síce som bola vtedy v kúpeľoch, ale dala by som si to poslať domov. No čo už.
@rybca - vieš čo robia moji s marcipánom? Pojedia cesto s plnkou a marcipán nechajú na tanieri. Deti vyjedia len ozdoby ale to, čo bolo ako poťah na torte vyhadzujú. ☹
Moje aj zo stola uberajú aj z torty.Minule som mužovi urobila cici a cici ostali potom holé.Celé oskubali z hmoty.Mi len čistú piškotu s krémom jedli. 😀

@millada pozri si tuto stránku nájdeš tam kopec vypichovačiek dajú sa objednať a poštou ti ich pošlú na dobierku http://www.cukrarskepomocky.sk/