Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
zdravím všechny
potřebovala bych radu.......mám dělat dort-chatu podle přesné předlohy, jak udělat samotnou stavbu docela vím, ale jak na ty sloupky u verandy?
a ještě bych se chtěla zeptat jakou kupovanou hmotu byste mi doporučili? hodně jsem slyšela o smartflexu.......zatím jsem dělala doma mléčný marcipán nebo MMF, ale chtěla bych zkusit nějakou hotovou
@pristela ta je bombovaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@jakelina né , vyhodil sa 😝 sice ho odobavali im chutil , ale som ich stopla bo tam slo hodne moc farby 😝 😝 nuž a odhovarala som horlivo od tejto torty , ale vraj nie , oslávenkyňa chcela len a len 3D ružu a ze bude vela potahu ktory sa vyhodi im vraj nevadí , bolo to do rodiny len za suroviny tak to nebolo az tak strasne pre nich ako keby cudzi ma platit celu tortu 😅
Ahojte, pridávam posledné tortičky, tú k 18-tke som mala presne nadiktovanú a nakreslenú, činku som dostala foto, ale aj tak som ju jemnúčko zmenila 😀. A zistila som, že nevieeem robiť žaby :(, no vyzerajú všelijak, len nie ako žaby, aj mi to dala moja milovaná rodinka komentármi typu - marťania, deti "Masky", malí fantomasy a podobne.
@pristela nadherna, aj ta s tým nametom pocitacovej hry a reakcie manzela... respekt velky.... 😵 😵 😵 / ja dufam, ze nebude chciet odo mna taketo cosi... 😀 /
@1zaza nadherne torticky 😵
@mamina1978 Waaaaaaaaaaw ... prekrásne a jemnulinké, sladké ohlásenie prichádzajúcej sa jari... to je radosti ... a ešte aj bude zajtra v škole 🙂 🙂 🙂
@mamina1978 krasne mufiny
@pristela ta ruza vyzera ako skutocna, super
baby neviete mi poradit, aku zelenu pozuili na tu zirafu a slona? myslite, ze biter lemon?

@aduskatt aj ja chcem foto stencilu,dávno to chcem vyskúšať