Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby prosim o radu, ako robite parizsku slahacku? dakujem 🙂
@mizulienka bitter lemon samotnu nee to je jasnejsie kusok obyc zelenej tam musi byt ja som podobnu teraz mala tiez na torticke od nej
krása,nemám slov
@maya30 jasne ze podopierala , tie lupene spodne boli velkee, no prosto maturovala som pri tom 😝 potah bol smartflex velvet a nedrzal, bolo to velke a makke , v chladnicke ztvrdol a ked som vybrala zas splasol, alebo popukal, roztrhol sa atd dokonca som jeden krat davala aj spodne dva rady cele dole co mi to klesalo a lamalo sa , davala som servítky,hodne som viazala uzle z kuchynskych papier utierok okolo celej ruze
@muffinka8 potierala som ju tenulinkou vrstvou oleja a potah bol smartflex velvet
srdečne vam všetkým ďakujem za pačitka 🙂
prosim vas ,kde by som kúpila formu okruhlu 20a 18cm za dobru cenu?
@dm1 bola nadherna ta tvoja 😉 bola to velka piplacka, ci sa dalo? 😉
mne sa taaaak do toho nechce
@mizulienka dakujem 😉 . No mna taketo bavia tak to nejako ani nevnimam najhorsie bolo pre mna nafarbit tolko kuskov hmoty na syte farby 😝 . Potom som si urobila najskor od kazdeho telicko a kym som dorobila posledneho uz som zase prvemu davala nozky ruky a tak a potom hlavicky a medzitym mi smart krasne zatuhol ze sa to dalo spojit
ja som prave dorobila dvoch ponikov...a este ma cakaju 3 kittynky 😝 😝
a siilno uvazujem, ze aj zajtra je den...ze asi kaslem na to 😅 😀
u nas v Ziline v cukrarenskych pomockach alebo skuste pozriet na www.sikovnamama.sk, to je ich stranka, a kludne si tykajme, ak mozem... 😵
@mizulienka nádherná tortička! ja viem, že je to inšpirácia, keˇˇdže nemá likei, ale proste som neodolala a nedokázala som ju len tak prehliadnuť
@maya30 krásna
@1zaza krásne tortičky
@pristela prenádherná
@mamina1978 nádhernú muffiny

fotka 😉