Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
🙄 🙄 stále zapomínám, že si tam mám vložit jméno na ty fotky 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 snad příští týden mám 3 dorty 😅 😕 ještě jsem neměla tak snad to zvládnu s prckem 😝 😝 😝
Baby surne! Ako dostanem zlatohnedu farbu, ake farby mam zmiesat?
kočky mám novú kruhovú formu -s priemerom 31 cm, bude stačiť 10 vajec na orechový korpus? mne sa aj to zdá málo 😒 dikk.
@pristela akože........síce sme z jedne doliny....z jedného okresu......pár KM od seba..........ale ja som takááááááááááááááááá šťastnáááááááááá že tí ,,super" zákazníci chodia za tebou a ne za mnou 😅 😅 😅 😅 😅 .............ale ja viem prečo, lebo .......ako sa hovorí.........človek je sprostý, keď ukáže čo vie naviac, potom to ludia vedia zneužiť.......ty posúvaš laťku hore a oni ju tam ešte viac a viac posúvajú 😉 dúfam, že si to pochopila a neurazila s sa 😀 😵 😉 ........držím palce...... 😉
nemáte nejaký postup na holubice?
@dada2007 Do posledneho slovka presne , pravdive,.............. Lepsie sa to napisat ani neda 😉 😔 😔 😔
ahojte, mozem na cokotransfer pouzit obycajnu cokoladu co mam doma? napriklad mliecnu milku?
@pristela No uf máš čo robiť, neviem či by som toľko zvládla mohli aj niečo iné vybrať 😒 No jedna objednávka lepšia ako druhá najprv vojaci a teraz šálky. Ja by som brala 5 eur za jednu lebo je to zložitejšie.
Holky dakujem , no ono ked dam vysiu cenu snad polavia a daju nieco ine 😀 no uvidim , oni este len hladaju, skusaju, chcu vediet sumu tohto , ked im ju napisem tak isto budu hladat dalej 😀
@dada2007 micka na teba sa urazit , pche, taku este nehrali 😀 😀 😀 to keby mam zlu naladu staci mi skocit k vam na cafíčko a mam vystarano na mesiac 😵 😵
@pristela 😵 😵 😵 😵 cmukam ťa 😉
@mamina1978 ja si to pamätám, ked som bola dieťa, tak otec bol zamestnaný na družstve ako šofér....ale bol vyučený stolár, tak že aj z dreva porobí(dvere, strechy, obklady, atd).....pokazil sa mu traktor a nebol tam opravár, tak si opravil......dolámala sa mu vlečka, tak si ju zvaril.....atd....atd......a potom hovoril, že bol sprostý, že ukázal, čo všetko vie 😅 😅 ale jasné, je tam 30 rokov a robí všetko čo treba 😉 lebo, veď vie 😀

@mimcak boze tak niektorich ludi fakt nikdy nepochopim,ja peciem skoro zadarmo,lebo si myslim,ze mi viac nezaplatia,a ked pozeram na niektore torty tu v teme tak si myslim,ze ja na taku uroven nikdy nepridem,ale minule tu s tou vrtackou som tiez robila pre znamu,ale fakt dobru znamu,ta ma zasobuje furt aj s jedenim vari do roboty veceru aj mi potom nabali domov... 😀 tak som si vypytala 30€,ze len suroviny a dala mi 60€ a este sa pytala ci to neni malo,bolo mi to trapne zobrat,ale nechcela ani pocut o tom,ze by som to nezobrala,tak hold najdu sa aj normalny