Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zuzana92101 tak to je nepříjemné, já to měla asi čtyřikrát, chce to i přes bolest kojit z toho prsu, dávat ledové obklady a užívat Paralen. 😝
@lokalistin zistim, dam Ti vediet, ak to bude k dispozicii u dodavatela, tak urcite... staci buduci tyzden ked Ti dam info?
@lokalistin dakujem 😵
@aduskatt no jasan ,ved ja by som to potrebovala az v tom maji,ked budem na slovensku
@mia114 to tela ma ake zlate kukadla
Baby taka som happy,prave si bola pre nu a bola nou totalne unesena,jake ja mam stastie,ze ani jedna z vas tu nikde v okoli nebyva,aspom ti ludia nemaju vysoke naroky 😀 dakujem vam vsetkym moooc
@jakelina prosim prosim,podla ktoreho postupu si robila ten traktor? nejake postupy som nasla,ale cim viac tym lepsie dakujem
@lokalistin rozumiem, len toto zial nefunguje tak, ako by som chcela, ze objednam a ide, ale objednam a cakam, kedy mi potvrdia ze maju a kedy dorucia a to je aj tri tyzdne☹ takze musim co najskor, aby som vedela, ze to v maji isto mat budem, alebo nie
@lokalistin to nie Tvojou sikovnostou a nie nenarocnostou ludi🙂) tesim sa s Tebou
@aduskatt dakujem ti ved uvidis co a ako,keby mam este na nieco zalusk dam ti vediet no napr.zilkovace ale tie co mas vrch a spodok stlacis do kopy a urobia ti hned aj tvar uz sa tesim na stranku 😉
@lokalistin napisala som to sice ako tatar, ale sak vies, co som tym chcela povedat, proste si sikovna a ta torta bola paradna🙂)
@aduskatt dakujem ti moc,no pochopila som neboj 😀
Kocky a chcela by som vas poprosim, nemate inspiraciu na klavir.. moc by mi to pomohlo..
@zuzana92101 nádherná tortička
@zuzana92101 zuzka ja som mala par x zapal prsnika..okolo vianoc. Mne sa upchal mliekovod na bradavke sa spravi biela bodka..ak mas treba prepichnut, aby sa uvolnil..a daj si obklad z alkoholu..staci aj vino a vraj aj kapustny list je dobry. Ja som mala vino a pomohlo...
Tiez ma to potrapilo mala som obdobie, ked sa mi upchavali na striedacku..raz jeden potom druhy aspon raz do tyzdna...

ahojte
tak tu je moja kravickova torta, nakoniec vazila 6,1kg 😅
je to torta pre svokra, ze tuzi po zivom teliatku tak bude mat aspon na torte 😝