Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci a nevystuzujes ju vnutri nicim, staci len zachladit ?
Chcem Vás poprosiť o radu, ako vyrezať obrázok na tortu. Potrebujem napr. vyrezať Minnie, ako napr. je tu http://letortediluciana.blogspot.sk/2010/03/tor... Obrázok mám vytlačený a ďalej? Môžte mi poradiť ako na to, prípadne nejaký link, kde by som našla postup? Ďakujem krásne! 🙂
Holky, daly by jste ke korpusu red velvet a krému z mascarpone čerstvé jahody?
Ahoj ženy,všechny moc chválím! Jsou tu jen samé skvosty. Prohlížím vás pomalu asi od půlky diskuze.Tak se nedivte lajkům u rok starých fotek.
@lentilka135 vystříhej podle barev a vyřež z marcipánu a skládej obrázek
@pipka čoby nie 😉 už som to tu tuším písala starý strojček na rezance 😝 😝 😝
@sisix díky, mám recept na polevu, co úplně neztvrdne a jde dobře krájet a je celkem pěkně lesklá, ale tyhle celopolévaný já nemusím 😝
Holky já dodělávám daně a nestíhám moc dočítat, ale všechy dorty jsou super, úplně tu u některých hýkám. Jste velké šikulky. Snad jsem všechny stihla alespoň To se mí líbítkovat. 😉 😉
@levandulka3 ale já myslím, že @pipku spíš zajímalo, jak to máš udělané "pod povrchem", že ti tam ta vařečka tak levituje. Mimo jiné, já se tě včera také ptala na totéž...to víš, jsme holky zvědavé 😉 . A já mám ještě jeden dotaz, co je to strojek na řezance? Neznám tento slovenský výraz....
baby chcela by som sa poradit, rozhodla som sa mame k 60ke urobit takuto tortu, to by som mohla zvladnut 🙂 ( toto je vzor nie je moja ) ale ako mam potiahnut kocku? aby nebolo vidno spoje na rohoch? vyvalkat kruh a hladkat? alebo sa to nejak v rohoch lepi?
Dakujem za radu, a este sa chcem opytat, videla som ze kvety lepia "cukrovou vodou", to je fakt len roztok cukru?
@florentina strojek na nudle
@florentina strojek na nudle 😉
@levandulka3 dakujem, len presne ako @florentina pise...prezrad ako si tam upevnovala tu varesku ...mas to na nejakej konstrukcii, ci ako? 😉
@ikula2 mám recept na krém do oreo sušenek domácích a je super, nám strašně chutná, tak když budeš chtít, tak ti písnu receptík 😉
Ďakujem, žienky 😉

@vecernicci jo jo, cukr mají taky, všimla jsem si, ale mám doma deset. 😉