Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina jasně, chápu, děkuji za vysvětlení....
@sticker já dávám do obou částí ovoce, ale myslím, že se to dělá hlavně tak, jak to komu chutná 😉
Ďakujem moc moc 🙂) @zuzana92101
@79zuzana nie je za čo 🙂
Baby prosím vás, nemáte náhodou nejaké inšpirácie na netradičné svadobné torty? Také niečo vtipné, mám objednávku,mala by byť taká nejaká na štýl game over, alebo ženích zhadzuje nevestu z torty, atď... 😀 mooooc ďakujem 😵
jeej, tá posteľová torta je ako stvorená pre mňa a môjho manžela...😀 Aj my sa voláme Janka a Maťko 😀
@wera.g Ukladám si tu vilu Amálku s dovolením.
@zuzana92101 Krásne a jemné perfektná inšpirácia 🙂
@aduskatt Tú čo majú zelené hlavy nech nerobí nevesta by sa mohla uraziť že je ako zo Shreka 😀
@timotejkabrejkova ale, sak to je frankesteinova nevesta🙂)) to by jej snad docvaklo, nee?🙂)
@aduskatt No neviem, neviem, či by nedostala kolaps 🙂
@timotejkabrejkova aspon ju nebude treba zhadzovat, spadne aj sama🙂)) ale ved tuto werocka chcela netradicne, vtipne, uletene.uznavam, ze mna by kleplo, dostat taku tortuchu🙂
@aduskatt Ak by som lyžovala tak tá s lyžiarmi je nádherná. No ja by som nechcela byť tiež zelena nevesta 😀
@timotejkabrejkova veru....inak, ani tu s kontajnerom by som nechcela🙂)) co ti ludia nevymyslia🙂)
@aduskatt Vieš také torty nerada robím, chcú vtipnú a keď im urobiš vtipnú tak sa urazia, lebo síce chceli vtipnú ale nie z nich si robiť srandu ☹ Na to treba dávať pozor 😒
@timotejkabrejkova tu poslednu mas doslova ze game over🙂
@aduskatt Ženích sa asi riadne zabavil 😀
@timotejkabrejkova no to mi připomíná jinou věc, mimo téma, ale třeba vás pobaví....my měli zelené svatební oznámení a na něm se za ruce držel Shrek a Fiona...někteří lidé měli docela problém to rozdýchat /v rodině byla představa zlatých holubiček na bílém papíru/ a jedna známá se dokonce ptala, zda to na tom oznámení je fotka nás dvou 😀 😀 😀

@zuzana92101 jej, dakujem, take nieco s macikami som si predstavovala. Nie len klasika bielomodru. Dakujem 😉