Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby, co pouzivate cokotransfer , je to na viac pouziti alebo jednorazovky? ja to vobec neviem, asi som blba :D :D tak sa mi nesmejte. Dakujem.
@tamianati file:///C:/Users/Patr%C3%ADcia%20Labancov%C3%A1/Desktop/Torty/VIDEOPOSTUP%20GERBERA.htm
Myslím že určite môžeš, sú pekné len mali byť trošku lupene tenšie inak supiš 🙂
Ahojky holky, nevím, jestli jste se o tom už nebavily, ale neuvažujete o založení skupiny na marcipánové dorty? Docela to teď šikovně udělali a dají se tam pak filtrovat recepty, fotky a tak.... 🙂 Sice by to asi dalo dost práce, přepsat tam recepty z druhého tématu, ale postupně bychom to snad zvládly ne? 😀
@pipka Tak super už aj v Španielsku ho maju a ja ho nemám ach kde tento národ speje 😀
ahojte, viete mi poradit? robim postavicku pre syna na tortu, ale sa mi hmota dost rozlieza, da sa nejako zahustit? robik z totuto hmotou http://www.lg-pomockyprecukrarov.sk/lg-pomockyp...
dakujem za kazdy tip
Mamicky-cukrarky, prosim o pomoc. vobec mi nezhustol krem do torty (smotana na slahanie+ladove gastany), este sa mi to nestalo. ako to zachranit ? dakujem 😔
@pipka A keby si ho dala patentovať, mohla byť už milionárka, pokial už nieje 😀
@pipka 😀 😀 😀 😀 to fakt ? ja ani neviem , nejak to nesledujem 😕 ale vsak to som hrdá na seba aj ja , po rokoch , koooonečne 😀 😀 😀 blééé vyroba biku 😝 strasne zábavná činnosť 😝 😀
@jakelina , Zlatinko teším sa na tie tvoje narodky , aj si štrngneme- virtuálne 😀 😀 😀 idem pripraviť deckáááá , mám im nakúpit nove veci nech vypadaju ako ludia alebo si ich pak poobliekaš sama ?
@jakelina no jo to znám , moj maly zas musi mat kazde boty o dve cisla vacsie!!! inak ich nechce nosit a nosi ich jasne len jednu sezonu 😠 najhorsie bolo ked nas minule bral bracho do tatier po zime , maly nemal nic ☹ ☹ vsetko zodrate po zime a malé, som musela kupovat len na ten jeden krat zimne veci ☹ ☹ ☹ kedfze tam bol este sneh

@jakelina no ved to to to...ole mam v zalohe stale 😀 😀 😀