Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ajka82 ja nie v pohode ribezlikyy milujeeem 😉
@mimcak No neviem či ti toto pomôže.
@teodorie Skús sa pozrieť http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33025
@dajna11 Ja tiež domáce lekváriky aj maliny domáce namrazený jeden celý šuflík aj jabíčka,hrušky,slivky,čerešne, ale už nech príde teplo lebo zásoby sa míňajú ☹
@mamina1978 to je roztomilá tortička, bude sa určite páčiť. Tú oranžovú som si namiešala z Wilton žltej a červenej 😉
@zuzinka1982 cele nie, ved to potrebujes len urobit tenku vrstvu na tortu...ja zacinam so 1/4 masla a ked vidim, ze mi je malo, tak pridam este. cukor praskovy a od oka, mozno 2-3PL, fakt neviem, ja tam sypem hned zo sacku a kolko sa mi odsype, tolko je 😉, plus ten korkus rozmrveny. 😉
Ahojy holky 🙂 prosím nemáte uložený nějaký fotečky dortíku s kytkama, je to pro 23 letou holku, má být veselý, barevný, děkujiii moc 🙂
@mimcak Alebo niečo také?
@bambula1307 Jeeeej dakujem za receptik,mnaaaam,uz sa tesim ,ze vyskusam 😵 😵 😵 😵 😵 A dakujem aj za komentarik k torticke, to potesiiiii 😵 😵
@timotejkabrejkova děkuji 🙂
@zuzana92101 dakujem krasne
@makinka2 Našla som ešte krajšie 🙂
@vlada111 dakujem, takze si taku krasnu namiesala 😕 No skoda , som myslela, ze to bola nejaka origos 😔 A dakujem , ta torticka sa priatelke velmi pacila. Vcera som jej ju zaniesla, hned ako som ju dorobila a bola nadsena 😵 no a dnes sme oslavovali, tak som prave dosla z oslavy. Jaaaaaj fajne bolo, 😵 😵 😵 najprv som zobrala tam mojich dvoch najmensich chalanov so sebou, no na poslednu hodinu a pol som vsetky 4 deti prvy krat zavesila mm na krk .......... aaaaaaaa aky bol stastny, ked som si ich po hodine a pol vyzdvihla vo firme, taaaaak ma vybozkaval od radosti, ze si ich beriem domov 😉 😀 😀 😀 😀 😀 Tym , ze on chodi domov dost neskoro tak si toho moc neuzije. Alebo som vzdy bola aspon po ruke, takze sme boli na ne dvaja .Tak teraz aspon vidi , co to je starat sa o ne uplne sam 😎 😀 😀 😀 😀 😀 Lebo ja ich mam od narodenia 24 hodin na starost........... a casto som na ne uplne sama 😅 😉 🙂 A tisko vam zaseptam, bolo nas na oslave 8 zien a teda nesetrili sme slovami ohladne nasich mm 😎 😀 😀 😀 Normalne som doslala super naladu, musim to asi robit castesie, takto vypnut 😵 😵
@timotejkabrejkova no tak ty jsou 🙂 moooc děkuji 🙂 ještě se to do zítra naučit 😀 😀 😀

@teodorie myslim ze by to malo byt v pohode...aj ked ja by som nechala asi jednu spajlu stredom, nech sa ti korpusy neposunu...ale to uz bude na tebe, ci tomu budes verit, ze sa neposunu a bude dobre zachladene 😉