Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte , chcela by som vas poprosit o radu, kt farby su najlepšie- teda najvyraznejsie a najkrajsie. Potrebujem zmiešať s poťahovkou a neviem si vybrať ci praskove , gelove a neviem ake su vs. idem robit prvu tortu a chcela by som nejake fakt krasne farby- kriklave a tak ale neviem ani aka znacka. na cene mi nezalezi. Ďakujem pekne.
Babule nemate nejake velkonocne ulozene?
@kvixa gelove su lepsie a asi wilton alebo sugarflair. kazdy preferuje inu znacku tazko povedat ale obe su v pohode.
@pralinka25 dakujem
@kvixa a ak chces cervenu alebo ciernu kup si extra gelovku
Babulky chcem vas poprosit, kto ma ulozenu tortu je cela oblozena mrkvou a trcia z nej zajacovi, len usi a labky uz dve hodiny ju hladam a nikde nieje. ...
Ženy poradíte mi nějaký čoko dort s nutelovým krémem a nebo jen nutelou ?🙂
@muffinka8 jo jo je dolezite slahat bielky s krystal cukrom, sneh je potom ovela stabilnejsi a pevny..a aj piskot pekne narastie a lepsie sa to miesa dokopy 😉
@bambula1307 presne tak, som už na to prišla a preto som to tak robila aj pri tom čoko korpuse aj keď to v recepte nebolo. Lebo ostatné recepty kde idú len čisto bielka nakoniec mi stále spľasli a boli cestá také hutné.
Zeny robili ste uz niekto takyto krem??? KRÉM: Mléko 1 l, vanilkový pudink od Oetkera 2 ks, Gustin nebo polohrubá mouka 4 lžíce, cukr krupice 6 lžic, mascarpone 1 ks. Nebude to s tym mascarpone tiect, nie je lepsie stavit na istotu a dat to s maslom?? Vdaka
ahojte. Potrebovala by som pls radu .... síce nie ku marcipánu, ale predsa skúsim. Chcem robit likérové špice a je tam potrebný solamyl (zemiakový skrob), možem dat namiesto toho gustin (kukuričný skrob)? dakujem pekne a prajem pekné sviatky 😉 🙂
@muffinka8 jojo v knihacha a vsade su recepty bez cukru..len bielky, nakoniec praskovy cukor do bielok ...ale to nem dobre. V skole nas ucili 1/3 cukru do zltok a 2/3 do bielok ..a fakt je to lepsie 😀 😉 😉 😉
@anaj_janka janka do spicov nejde solamyl..ani iny skorb

@broucek2 veľmi pekná, jemná tortička 🙂