Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
mile damy, ja mam taku radost zo svojej tretej potahovanej torty, ze vam ju musim ukazat 🙂 uprimne, pri prvych dvoch tortach som netusila, co robim...ale precitala som stovky stran tejto diskusie a nasla tu neocenitelne rady, takze vam tymto velmi velmi dakujem. vase diela (priam veldiela) su pre mna nedostiznym cielom. este raz vdaka za vsetky rady, tipy, skusenosti, s ktorymi ste tu ochotne sa podelit a hlavne za skvelu atmosferu, ktora vladne v tejto teme 🙂
@viera6 No, potahovky konecne🙂) a po niektorych prichutiach sa tak rychlo zaprasilo, ze idem v stredu do topolcian doplnit zasoby, xixi. Mas aj na nieco zalusk? lebo teraz len take ze drotiky, floristicke pasky, nejake zaujimave odtiene geloviek a tak🙂) mozme poriesit cez IP, ak si na nieco konkretne robis zalusk🙂
@aduskatt ja robila veterniky len raz 😀 z dvojitej davky, cely den som pri tom stala, robievam vzdy take mensie, paci sa mi to viac, bolo ich milion 😀 😀 😀 dorobila som ich o 18hodke vecer a o 20som schovavala poslednych 7kuskov aby aj tatko okoštoval 😕 tak som povedala ze naposledy , 5x dlsie som ich robila nez ich z dvojitej davky stihli pojest 😠

@adrika202 ja som so Smartflexom spokojná, len všade kde čítam v Eshopoch tak WI vychvaľujú do neba. Tak som zvedavá.