Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@levandulka3 Tá do súťaže nemá chybu. 🙂 🙂 🙂
@zuzana92101 úúúžasnááá 🙂
@zuzana92101 - prekráááásna tortička, super! 😵 😵 😵 😵
Konecne precitane, opacitkovane a ulozene fotecky :D Pridam aj moje pre nasho sefa. Isiel do dochodku ☹ 😔 Biela je cokoladove mascarpone s jahodamy a zelenkasta je jahodovy krem a jahody. Na tom bielom je moj sef 😀 presne podla uniformy co mame v praci, prasiatka lebo je to masokombinat, kalkulacka lebo s tym stale behal a ratal, a na druhej je tiez on ako hraje golf je to jeho konicek. Ta naha zenska preto, lebo v praci ked potajomky cital noviny, tak vzdy chodil a ukazolval aka naha zenska je tam 😀 a sudoku lebo to lusti a je tam nazov jeho oblubeneho dennika 😀 Mal slzy v ociach ked uvidel tu tortu a ja som zabudla ihned na vsetky nervy co som mala kvoli torte. 😵
zvbmcxylllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooouupppppptgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggtttttttttttttteeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeewwwwqqddddd uopoooooooooooolpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalppppppppppppppppppppplpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppplh nbhhhhhhhhh
@dajna11 mi hovor čo som sa ja teraz nahľadala najmä keď nemá žiadne záľuby nakoniec som to vyriešila darčekovou krabicou s veľkou mašľou 😝 a spokojnosť veľká 🙂
@bambula1307 baletka je náhodou parádna 😉 ako ti tam držia tie ruky? 😎
@pristela prekrásne obe 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
kočky, mám objednávku na 3d tortu Barneyho dinosaura, ja to vobec nepoznám a google mi vyhodil len nepekné torty, nemáte niečo pekné s touto témou uložené?

@florentina Toto mi bolo vysvetlené, že tá voda sa dáva iba do tých bielych z Lidla... 🙂 Lebo keď som robila Haribo tam som vodu nedávala 🙂