Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@daducha nadhera vsetky,
@pristela zlato len nieze dopadnes jak ja tiez som pila de luxe a redbulla s vodkou a tri dni mi je zle uz 😉
@lokalistin dakujem, ale ved bielka budem slahat zvlast.-) popytam sa🙂
@aduskatt no ja uz neviem presne,ona isla tusim podla receptu a tam bolo bielka s tou nahradou cukru,ale vravela,ze nabuduce uz by ju robila inak,ja len,ze skus sa jej opytat,ci sa cesto nejak zmenilo
@lokalistin cha to sa mne nemoze stat, ja vodku nelubiu 😀 😀 😀 ked mam nervy alkohol ma nesundá , celý ho zožerú a ja akoby som ani nepila, vsak to tak raz za pol roka, sa mi to nakopí a pak to ide 😀 😀 moj mi nukal lexaurín, že to ma vyjde lacnejšie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vlada111 dakujem, vyskusam 😉
robili ste niekto? viete mi poradiť???
MARLENKA-kruh 26cm, potiahnutá,,,,cca váha???
NA PLECHU 30*40 plnený parížskou šlahačkou a potiahnutý....cca váha?
@dajna11 krásne práce, zaujali ma tie torty s tekutou náplňou videli ste niekde na predaj tie formy príp. recepty, vyzerá to úžasne 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@levandulka3 to su Zila formy,také silikonové,s kovovým okrajom akoby ráfikom,daju sa v tom piecť alebo robiť za studena a do mrazáku,vymysleli to madari a boli to aj oni predvádzať,recepty tak to som celkom nerozumela kedže to prekladali ledabolo,ale to je akoby panacotta....musí byť v kréme želatína...potom sa do tých jamiek dáva nejaké rozmixované ovocie,alebo frutafilly a zdobí šlahačkou,čoko a pod. ku každej forme sa v balení predáva aj knižočka s receptami..
@lokalistin jasne, pozistujem kde kade🙂 dakujem
@dajna11 jeej dakujem si poklad e kde dostanem tie formy kupiť?
@aduskatt kukni tu ....... http://www.vaspres.sk/imber.html ja som mala tuším ten žltý sorbit 😉
@levandulka3 napr aj tu ju maju... http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
@dajna11 dakujem pekne už som našla aj ja dokonca aj video na youtube škody že v madarčine 😝 😝 😝 ale podstatu som pochopila asi idem do toho i ked tá forma je pálka cena ale veľmi ma to láka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@levandulka3 no na stretku tie formy predávali a tiež boli za takú cenu,je to dosť za to,ale je super že sa dá v tom upiecť piškota a tie jamky čo ti vzniknu naplniš džemom a ozdobíš šlahačkou či krémom,alebo naopak dáš do formy krém samozrejme so želatínou aby to v mrazaku stuhlo na to dáš plát piškoty upečenej alebo že aj pomrvené piškoty možu byť,dáš to zamraziť aby to ztuhlo a vyklopíš.a vtej knihe boli recepty dokonca aj na slano orzne sa to využíva ale to neviem bolo to v madarčine🙂
@dajna11 idem do toho 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 mám kamošku čo vie po madarsky joooj teším sa 😀 😀 😀 😀
@levandulka3 no ti držím palce.....známa na Fb si to kupila myslím dve formy a robí v tom ako divá 😀 😀
@dajna11 a nechcela by sa tvoja známa so mňou skamarátiť 😝 😝 😝 😝 no nie som drzá 😝 že by sme si vymieňali skúsenosti
@daducha postavičky máš nádherné, obdivujem 😵 😵 😵 😵 😵

@aduskatt zajtra jej cinknem 😉