Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ajka82 Bola naberacka v akcii 😀 😀 😀 😀 Krasne, akcne, chladnickove foto s tortickami 😵 😵
@pristela no zralok sa ti vydari 😉 l a to auto je super
@zuzana92101 mne to so stencils ,tiež nejako minule nešlo,myslím s tou cerov tak som to tiež robila nakoniec,len farbou. Ale máš tu tortičku peknú.Myslím,že sme sa s tými našimi svadobnými pekne vysporiadali.,že sa nám podarili. 😵
@mysiatkoo korpusy som si napiekla vo strvrtok a spodny a vrchny diel aj naplnila, lebo to bol maslovy krem a chcela som, aby mi hlavne spodny diel riadne vytuhol. V piatok som plnila stredny diel a cez den potiahla vsetky torticky. No a od takej 20.30 som zacala "zdobit"...do takej polnoci som nemala urobeny ani prd. Lebo som len robila, opravovala, davala dolu atd. (myslim ten stencils). Na nervyyyy. A potom som to spravila praskovou farbou a to uz islo rychlo. Uz mi bolo vsetko jedno, len nech to ako-tak vyzera, lebo som bola zufala. Skoncila som o 2.30...takze tazko povedat, kolko mi to trvalo. Kebyze to hned robim praskovou farbou a neserinkam sa so stencilom, tak to mam za 2h, myslim len vyzdobu.
@mimcak suhlasim, aj tvoja je krasna. Na prvotiny to ujde, nie? 😉 😉 😉 😉 Kiezby som ja taku mala na svadbe...ja si osobne moju ani nepamatam 😀 😀 😀 . Musim to vylovit niekde v albume.
@anibas kraaaasne
@pristela naaaadherne, tebe sa ani nemusi chcie a aj tak su super 😉
@ajka82 krasna fialova z akej farby si ju namiesala a cim si potahovala?
@zuzana92101 bombova je ,ja osobne by som sice nedala na stuhu tie gulicky,ale inak super,ktory stencil si pouzila?
@zuzana92101 súhlasím a Ďakujeeem 😉
@lokalistin dakujem, gelove wiltonky-ruzova rose a modra sky blue 😉 pomer ti presne neviem, odoka do ruzoej som zamiesavala modru
@lokalistin no ja by som tam asi ani tu stuhu nedavala, ale oni ju presne tak chceli, aj s gulickami...tak som sa s tym serinkala, odpadavalo to, nuz ale nakoniec myslim, ze aj ta masla je tam ok, ze to dalo tomu taky iny vyraz.
@lawli ivanka prosim ten tvoj korpus do formy 20x20 z kolkých vajičok robis? dakujem za odpoved
Tak a konečne hotovo
@denisak77 😀 ja híkam a híkam,pozerala som odspodu a keď som prišla až na vrch a uvidela som fotku od koho torty sú,vravím"no samozrejme" 😀 😉 zase som očarená,a moja dcéra tiež 😀 híkame jak somáriky 😲 🙂
a ešte fotky ale napínam čo sovičková na 40tku, pavúková ako liek na arachnofóbiu - minitortička 850 g, hasičské auto - tak tu som prešla na vyšší level auto je so zvukovými a svetelnými efektami len ešte neviem ako vložím video 😝 , dvojtorta pre súrodencov Zvonilka (mierne nám dospela 😀 😀 😀 😀 ) a štvorkolka a posledná pre milovníka plzeňského piva
Dievcata, prosim Vas, ktore ste piekli otvorenu knihu, kolko Vam cca vazila??? DAKUJEM a pekny vikedn vsetkym 🙂
a tu je to video snáď to pôjde: http://www.facebook.com/photo.php?v=45512352122...
@levandulka3 perfektne🙂 tie ladove kusky su skvele v tom sudku s pivom🙂

Sikulky co pecete rolady, na jak silno je krajite?