Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
jaj zeny, idem spat vynimocne skoro, o piatej vstavame, drahy ma statnice zajtra, uz teraz mam nervy
babulky, nemate nejake foto torty s vlacikmi..ale nie Thomas, ale take male obycajne vlaciky na torte hore...masinka a dva vagoniky, moooc dakujem 😵
@pipka ja mam toto
@pipka a ja toto
ahoj kočky, nie som taká zručná cukrárka ako vy tu, ale chodím sa trošku išpirovať na vašich foto. /torty pečiem iba pre moje detičky k sviatkom/. mám na vás otázočku. včera som si kúpila okrúhlu tortovú formu s priemerom 28cm - z koľkých vajec mám spraviť piškotové cesto?
ahojte no nemáte naozaj nič pre snubencou na ich 7 výročie. 😝
ahojte dievcata, myslite, ze v takomto pocasi bude v pohode previezt tortu, ktoru urobim v nedelu, v pondelok si pre nu pridu, v utorok s nou pojdu az do popradu, krem mascarpone ovocire 😕 😕
@jakelina @luciahromadkova no baby plnka riedka 😅 😀 dala som 7 lyžíc, skoro 140g cukru a musela som dať 3 stužovače aby sa mi to ako tak páčilo 😀. Ako drží, tak hádam, že ešte stuhne trocha a nepovolí.
Baby poradte. Cífer, Budmerice, Štefanová, Častá .. je tu niekto kto robí chutné, domáce, pekné tortičky?

@lamps zabavka jak hovado, zeeee? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀