Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievcence, kedze som nakoniec nemusela kosit 😉 ..tak som sa dala robit prekvapko pre mamu k meninkam, ma ich sice az v utorok,, ale uz mala gratulantku..tak som to aj tak nestihla a teta len medzi dverami bombosku podala.
Hribik je coladovy aj vanilkovy korpus na striedacku,, z 8 vajec ,maslovopudngovy krem s mandlami z 1 a pol masla, 3kg. Potah stopka mliecna hmota ,klobuk cokohmota. Slimak je slepy ..ale nech..sak podla nosa najde 😀
@aduskatt ty si macher na mramorovy efekt 😉
@bambula1307 🙂 hlavne na spotrebovanie ofarbenych zbytkov🙂
@aduskatt sak ano treba secko spotrebovat 😉 😀
@eliska22 tak koukám, že máme doma stejné zájmy 😉 ale u nás na tom frčí prcek 😉
Dakujem vám všetkým za pačitka 🙂 A idem vas poprosiť na nejaké inšpirácie na ...monster hight.....
@katiatko nádherné su tie myšky
@vecernicci krásna
@eliska22 krásna
@bambula1307 joj ten hríbik je prekrásny
Baby, v ymáte živnosť? alebo ako ste začali takto piecť?
@zuzinka2312 prosim ta a kde si taky pekný papier kúpila? som pozerala ,ale našla som take tmave a tento tvoj je pekny 🙂
Dievčatá ako sa vám pozdáva penová torta? Ja som ju dnes robila a u mňa 0 bodov ,nikdy viac....sladkáááááááááááá ,júj ani to neviem opísať, proste som zklamaná... 😔
@viera6 Já jsem ho bohužel nekupovala, paní mi ho donesla

taaak ....splacam februarovy dlh.ale ze brutalrychlovka.....