Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nellynka
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-najst-inspiraciu-na-marcipanove-torty/
normálne nechápem,som si pamatala číslo strany 😀
ahojte babulky, tak pridávam moju rýchlovku - tortu pre manžela k narodkám, bral ju spoluhráčom z futbalového tímu, takže preto dres Slávia (ale Staškov, nie Praha :D). Torta mala obrovskýýýýýýýýýýýýýýýýýýý úspech, zjedla sa do poslednej omrvinky a keby bolo viac, zjedlo by sa viac :D. Chalani (tí rýchlejší, čo stihli 😀) si vraj nakladali po 2 aj po 3krát 😅 .Do chladničky mi vošla na milimeter presne, keby bola len o kúsok väčšia podložka, tak nehrozí 😅 . Vyzerá to tak, že asi budem ich "mančaftová tortárka" 😀 😀 😀 , vraj lepšiu ešte nejedli 😵 😵 😵 . Vnútro torty - marlenka, váha 5kg 😉
ešte mám otázku pre skúsené tortárky - ktorá hotová poťahová hmota má približne rovnakú chuť ako mliečny marcipán a dobre sa s ňou robia postavičky a kvietky? ďakovala 😉
dobry den,. prosim vas neake inspiracie pre chlapa k 50tke ? pecem sem tam, toho pana nepoznam,neviem co sa take hodi k 50tke??? dakujem
@ajka82 tak úplně všechny kromě mořského světa tam vietnamec má 😉 postupně si je nakoupím 🙂
@vecernicci a myslíš na mě, já u sebe nosím telefon kudy chodím a ty nezavoláš 😀 😀 😀 Já beru jakékoliv dvě kromě růžové, tu už mám.
@lawli ja som robila a aj jedla, je to sladke, ale je to trochu ine..nie kazdy to ma rad, neda sa toho vela zjest. Ja jem vsetky zakusky s kavou...bez cukru,.splachnem a je dobre 😀 😀 ja som na sladkom zavislaaaa 😉
@lussy23 myslim, ze ziadna z nas nerobi na zivnost, ono si reklamu robia tortami a jeden povie druhem a tak z okolia..co byvaju blizko...
@nellynka ja by som dala hore ganas okolo prasiatok
@vecernicci ja som tiez videla tie silikonky taky cestujuci s domacimi potrebami ich mal kopu po 8e a aj tie pismenka..som si nieco kupila ale somarisko naratal mi o 5e viac a ja neskontrolovala az doma..clovek aby daval stale bacha..vrr
Holky prosím, nemáte některá uložené angry birds nebo pata a mata, ale v dívčí verzi? Pls 😅
@pristela pochvalu si plne zasluzis , tesime sa s tebou 😉
@jakelina to víš, že jsem na tebe zapomněla 😀 😀 musíš se připomínat, tak kterou? mrkni na tu stránku a řekni si 😉
prosím vás,môžem dať do mrazničky mascarpone???zistila som,že ho do konca záruky nespotrebujem...
@zuzka7512 myslim ze mozes, jedna pani z talianska nam tu pisla, ze ho da do mrazaka hned ako kupi..bo sa rado kazi..
@vecernicci nejvíc se mi líbí tady ty dvě, ale i ta modrá je pěkná.

Ahojte kocky,
prosim Vas neviete mi poradit, kde by som nasla fotopostup na tuto tortu, alebo aspon poradit mi, aky krem je to hore v com sa kupu prasiatka. A neviem ci tu som aj videla predpripravu na nu, ake casti tela prasiatok treba urobit. Dakujem.