Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@patrikmisko 😀 😀 😀 😀 😀 a moje nie su nadýchané ??? 😔 😀
@lawli 😀 😀 😀 určite áno 😀 😀 😀 ale asi do cesta fukame bublinky 😀 😀 😀
@levandulka3 ďakujem pekne ,no vyšantila som sa na nej ako sa len dalo. Cuplíčky sú robené slamkou...nie klasickou ,ale deťom som kúpila take tie s grankom vnútri...z tej som si odrazala skalpelom koniec (majú taký uzavretý) a vypichovala cuplíčky 🙂
@patrikmisko a to ako ,prezradíš ? ....že si už aj ty tuna z kočkami pripíjala ???? 😀 😀 😀 😀 😀
@luciahromadkova ďakujem...
😀 😀 😀 no možno máme aj iné vajíčka 😀 😀 😀 , tá torta pre elektrikára je 26 - a má 3 kilá, no inak to nevidím 😀 😀 😀
@bambula1307 tie veterníky sú úžasné...jeden by si mohla poslať na koštovku... 😉
@denisak77 nádherný dortíky a s tou depkou jsem na tom úúúúplně stejně 😝 tak strašně se mi nic nechce, natož dělat dorty 🤐
@levandulka3 dakujem , si zlata 😵
Spidermanovska torticka hotova, snad sa bude mojmu oslavencovi zajtra pacit 🙂
@vecernicci neviem či je to jarná únava ,alebo sme prepracované
@lamps presne tu som si chcela aj ja objednat no nakoniec som sa rozhodla pre tuto...http://www.peciem.sk/peciem/eshop/27-1-Magic-Tr...
Prosím vas nemáte uložene inšpirácie na kvetináč orchidei na okrúhlej torte...
@salonka1981 Kráááááásne
Tentokrát som bola nejaká moc šikovná dnes o 11,00 hod. som mala torty hotové 😝 tak čo si začať upiekla som ešte jednu tortu pre nášho Michala k jeho dnešným narodeninám - hamburger na sladko 😝 dve rovnaké pre súrodencov na birmovku, aby sa nepobili,jedna pre architekta a posledná svadobná s cyklámenovými tulipánmi (mali byť nerozvinuté 😝 )
Ahojte. Chcela by som sa pustiť do torty v tvare futbalovej torty a videla som tu v poslednej dobe niekoľko takých pekných. Ako ich robíte? Máte na to formu, či orezávate korpusy? Rozmýšľala som, že by som to piekla v smaltovanej miske 2x a potom to spojila. Hm?
@levandulka3 Krááááásne tortičky 😉 😉

@lamps 😀 neboj, já bych kolem Tebe skákala jako kolem vlastní 😀 😀