Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps a ako sa prichytávajú tie krajky na tortu?
zajtra idem kuk do obchodu,že čo majú u nás,držte mi palce,nech veľa neminiem 😀
ozaj a ešte jedna otázka.............ak chcem farebnú,možem to ofarbiť klasika gelovkou??
@dm1 no u nás ich toľko veľa nemali............a kedy dávajú zľavu v tom vašom obchode?inak zajtra čakám od nich kuriera,keby sme sa o tom bavili v piatok,keď som objednávala...tak zaručene si jednu kúpim.........
Inak vzala som okrem iného tú formu ovál,tú vaščšiu,dlho som nevedela ktorú.........čo som tu riešila,že koľko vážia z tej vačšej tortičky........kamoška povedala,že oni zjedia aj veľkú tortu,len nech je oválna 🙂
@evala777 jej karasne kolaciky , mozem sa spytat ako si robila ten kalich? mas ho krasny- akej farby si mala hmotu..ja som skusala zltu a na to zlatu natriet,ale moc to nevyzeralo dobre, dakujem
@bambula1307 ďakujem, tento kalich bol z bielej hmoty ale ja striekam zlatým spreyom, je to jednoduchšie a rýchlejšie, a podľa mňa aj efetívnejšie...😀
@lucula73 ja mam tuto su tam 2 rozne vzory http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/sablona-m... a potom klasicky sugarveil
kocky ale musim sa pochvalit ako som to ja SUPER vymyslelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pisala mi znama co tiez pecie tak rekreacne a ze by si mozno kupila jednu tu za 12. Tak sme sa dohodli ze teraz kupi ona nejaky vzor a budeme si poziciavat 😵 . Byvame v jednom cinziaku tak sa tesiiiiiiiiiiim. Este pockame ze ktoru zoberieme ci z tych novych alebo tu co ma @lamps ci tie kvety z toho martellato co som davala kedysi link
@evala777 dakujem , ked budem mat zase nakupnu horucku iste si ho objednam 😉
@asianflower wow nááádherná
@mirinecka náádherná@florentina krásne
@katulkaaaaaa krásne dielka @adka_praha krásna
@1zaza nádherná
@maya30 nádherné tortičky. Tá Zlatovláska je nádherná
baby, pomoooooooooooooooooooc, objednala som si krajku 😅 😅 😅 , no porazí ma, ak mi to nepôjde 😀 . Aspoň mesiac sa tu neukážem, to je des, toľko som slintala nad tými odkazmi, až som si jednu objednala 😅

@dm1 můžu se zeptat, pracuje se s tou krajkou dobře, nebo má tendenci se trhat? Mě se to moc líbí, ale obávám se abych to zvládla a nevyhodila zbytečně tolik peněz za formu.