Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
niektora z vas sa yptala na svadobne, ze inspi, co by sa nam pacilo, tak davam taku mensiu tapetku, kedze dieta na mne ezi uz hodinu a pozerala som tortuse v pocitaci a robila v nich poriadky ...a moj favorit morska a s oranzovymi ruzickami, tie by som brala vsetkymi 😉 dalsie su ktorym by som sa neurazila ale voooobec 😀 no a dalsich XYZ uz sem radsej nedam, toto je moje top
holky prosím, kdysi tu někdo psal o knížce o dětských dortech, 50 dětských dortů nebo tak nějak se to jmenovalo, můžu poprosit přesný název a autora? moc děkuju
Zítra v Lidlu akce na mascarpone!
@coralin cera je u vas omega..tusim..rastlinny stuzeny tuk. A ano robim z hmoty vsetko...potahujem,postavicky,kvety atd....
holky, mě manžel doma odjakživa říká, že jsem mimozemšťan, tak že by? 😀 Jinak na těch dvanáct vajec dávám 375g hladké mouky, 375g polohrubé, 500g cukru, hrnek vody, hrnek a půl oleje a mám ten vyšší ráfek a je to v něm tak max centimer pod okraj a vyskočí to tak o 2cm, ale to až ke konci pečení, takže to nevyteče.....
@ajka82 ano, ano...já jsem to byla a nikdo se neozval...jsi zlato, děkuji moc, tyto jsou opravdu nádherné....
@florentina ja do 26cm ...... 7 vajec, 350g hladkej muky, 350g kr.cukru, 8 lyžíc vody a 8 oleja a jeden prdopeč.....a mám to centimeter dva pod okraj a narastie až nad......ale nevytečie......
@mamina1978 no to bola jedna z dvoch 🙂 "mojich" ináč som mala nadiktované čo chcú mať no povedzte už ste mali požiadavku že musia tam byť holubice a oni musia držať v zobákoch hostiu ?????? alebo obrázok na knižku??
@dada2007 odtiaľto http://www.peciem.sk/peciem/eshop/27-1-Magic-Tr... a prosím 😅 😅 😅
@florentina já bych i tapetovala, ale já si málo ukládám a teď mám půjčený počítač, protože můj se všemi fotkami je sbalený a měsíc nemám k dispozici. 😒

https://www.facebook.com/#!/pages/Si-Bô/2496139...
krasne torty a vsetko co sa toci okolo tu maju 😉