Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte kočky, prosím Vás, nemáte niektorá uložené tortičky na krstiny s tou riťkou babatkovskou pod dečkou?
Kocky vobec vas nestiham citat.. este dva tyzdne budem pracovat a potom vas docitam a veru mam co robit.. 🙂)
Baby, nemate nahodou ulozene torty dostihy? Moc moc by mi to pomohlo..
.... baby nemáte niečo na inšpiráciu pre deti na MDD? ... ideme cez víkend na chatu taká stará parta a pre deti robíme program, bude tam 19 detí plus rodičia 😅
@mimcak ja som robila takuto...tak by si mohla spravit aj srdce a dovnutra polozit tu cokoladu... 😉
Ahojte dievcata. Nemate,prosim, ulozene nejake inspiracie na okruhlu tortu s hribami na vrchu? Googl nic moc, tak ak ste niektora robili, veeelmi by mi to pomohlo. Dakujem🙂
Prosím o názor - mám několik gelovel wilton, hnědou, červenou vánoční, burgundy, zelenou, modrou... a pak mám černou. Všechny jsou opravdu tuhý gel, jen ta černá je tekutá. Je to vadný kus, nebo černá tekutá má být? Ono se s tím nedá vůbec psát, je to jak psát vodovkou :( Jinak hmotu obarví dobře.
A ještě jsem si koupila dvouhrotový fix, ale nepíše. Spíš vytlačím do hmoty čáru, než napíšu písmeno :( ALe bylo to zabaleno originál. Myslíte, že to mohlo vyschnout v obalu? nebo se to musí nějak zprovoznit?
Ahojte, prosim nemate ulozene nejake foto torticiek surodeneckych pol na pol jedna torta pre dievcatko aj chlapca..dakujeem moc moc za inspiracie 😀
dievčatá prosím....
vas nemate niektorá uložený 3D POSTUP NA KOSATKU???
@lydik ja som robila takuto https://www.facebook.com/media/set/?set=a.21388... ale ty asi myslis take na celu plochu hore 😝
@mariann2 tu to vyzera ako z burizonovej hmoty tie nožky 😉

@ajka82 muži jsou v tomto natvrdlí 😀