Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci mám to vystužene,no nejak tomu neverim 🙂
@adrika202 to bude v poho, neřeš to 😉
ahojte zenicky, potrebovala by som radu...som uplny amater a idem piect malému tortu k narodkám. Chcela by som dat tmascarpone krém mozem ho dat aj pod potahovku? A ak nie tak máte skusenost s tým nutelovým krémom pod potah? Mne tie maslové nejak nechutia ...
Konkrétne tento krém asi budem robit
Mascarpone krém od Mizulienky
v dvoch slahackach rozpustis dve biele cokolady, nechas zovriet, odstavis, nechas vychladnut a cez noc odstat v chladnicke. na druhy den das dva stuzovace slahacky, vyslahas, a pridas dve mascarpone. baby pridavaju maliny
prosim vas je tu niekto z pezinka kto by mi spravil na torku ozdobu? dakujem
@alca123 toho másla s cukrem je tam fakt jen trochu na obmazání, ve finále ho tam skoro ani neucítíš 😉
@jakelina @vecernicci @reruna dakujem pekne za rady...tu nutelu som si nakoniec rozmyslela kvoli malému (raz sme boli na pohotovosti po reakcii na píniové oriesky) tak pre istotu 😒 Ten cisto maslový som raz dávala ale mne to neslo tak na tenucko rozotriet tak sem tam ho bolo viac (no som proste amater 😀 ) a este taký ten krem zo zlatého klasu? to mozem uvarit zlatý klas a pridat maslo? drobky mi moc neostanú lebo budem robit len obyc gulatu formu takze to len prerezem a je
@vecernicci ja mam na ne chut
@alca123 ja som naposledy do masla dala jahodovy dzem a bolo to fajn 🙂
@sisix no já jsem organizaci srazíku na září kvůli té práci zavrhla, ještě teď jsem to úplně nerozdýchala a další starosti navíc bych asi teď nezvládla...ale k tobě to mám autem tak 15min, takže to bych určitě na chvilku dorazit taky mohla 😉
@florentina jj kousicek
Tak holky, koukala jsem na to ..............a mam dva terminy. Ja bych mohla 5-7.7 a pak 23-25.8 Co vy na to?Bylo by to u me doma v domecku se zahradou. Kdo by mohl a chtel, tak pisnete.
Holky prosím můžu dát kompotovanej ananas do pudinkovýho máselného krému??? bude to v pohodě, nezřídne nějak?? děkuji moc 🙂 🙂 🙂

Holky aach , uuuzasne pocasie ☹ ☹ ☹ už mi lahla popolom vytvrdnuta holubica ☹ a aj kalie sa snazia o nieco podobne, porazi ma , a to tam mam dávat aj lalie 🙄 🙄