Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jenie123 krasne torticky chcem sa opytat ako robite marcipam a rada ako urobit notebok dakujem
@pipka ano bezne tak peciem da sa to... 🙂
@karmenta aj mne by sa dalo? vdaka
@luciahromadkova sice uz netusim na aku otazku si mi odpovedala, ale dakujem 😅 😀 😀 asi na tu konzervu..ci? 😕 😉
@chavierka tak super sa vam to podarilo 😵
dievcata a cokohmota mi stuhne tak ako MMF na kamen? alebo nie? dakujem vem velmi pekne za rady!
dakujem!
smartflex
@salonka1981 Krásne kvietky... 😵
@nellynka , @dm1 - pozri sem, nepozerala som ešte poštovné: http://www.monacoint.com/eshop/catalog/1845
@mia1111 tak so mnou ratajte prosim 🙂
@cwilinge77 - a Ty chceš celú krajku pre seba, či sa chceš s niekym spojiť a si ju predelíte na tretinky? Ono sú to vlastne 3 tie isté krajky na pláte, dá sa to prestrihnúť. Pýtam sa preto, lebo aj @viera6 chcela 😉

@dadulka271 som tiez ucitelka a nesmu sa davat detom doma upecene torty a kolace... prave z hyg. dovodov to maju pravdu, ale ak je to akcia s rodicmi a rodiciavasej triedy budu priamo tam suhlasit, a si to obehas a opytas sa ich tak to ide... a urcite by som kusok odlozila ako vzorku do poharika od vyzivy a do chladnicky... keby cosi... co sa tyka potvrdenia, ze dieta moze ist do kolektivu a je zdrave, je to podla zakona o verejnom zdravotnictve a po infekcnom ochoreni, / a to kiahne su/ treba priniest potvrdenie od pediatra, a po beznej chorobe podpisat vyhlasenie o bezinfekcnosti- to je legislativa a obtazuje to aj nas, ale plati to v kazdej skolke... 😉