Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Mám několik dotazů k tvorbě dortů
1) at chladím sebevíc a pak potáhnu a vyhladím nikdy nemám dort hladký jak na fotkách, jsou tam vidět výběžky dortu. Krém mám máslový
2) druhý den se potah /smartflex/ od dortu (po nakrojení na talíři) odlepuje a jakoby se roztéká - proč?
3) je nějaká hmota se kterou se modeluje lépe složité tvary (např. květiny) která dřív vytvrdne?
Děkuji za odpovědi.
@mamina1978 ach du scheisse sorry ale moja prva reakcia u nas v nedelu hucala sirena ale tak ona huci kedy tedy az teraz ma napadlo, ze ved mam za domom jazero ani neviem v akom je stave, no netavodim vam to tam najlepsie sediet doma ale tak dneska konecne pekne tak dufam, ze aj tak zostane a polepsi sa to tam u vas
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-3D... holky, funguje to?
inak baby ako drzia tie torty ze mala a na tom velka, ale nie presne na stred, to sa nejako neprevrati ???
@bambula1307 😀 som si aj myslela 😀 😀 nechcela by si tortičku na nedeľu? mám k vám do kuchyne na PSP jednu a chcela by som trošičku voľno, nechcelo by sa ti? 😅
Tak dievcata .........................................hlasim, ze o 19:22 sa pretrhla hradza, o ktorej som predtym pisala, najprv tam boli 2 trhliny na nej a tato ocakavana druha vlna ju strhla. Takze sa vsetko zaplavuje. Moj MM je niekde pri firme a ja trpnem doma s detmi ☹ ☹
@mamina1978 Och devce .... drzte se. Myslim na vas vsechny
@wera.g juj zlatko, ja odmietam pecenie, bo pri detvakoch sa mi nedaaa. tak vsetych posielam prec....
No a zase ja nemam take krasne torticky ako, ty ..mohli by byt sklamani. No a este k tomu teraz ta borelia co ma chytla. 😖..tak sa setrim 😀
@mamina1978 myslim na vas, drzte sa

@bambula1307 , @jaja555 - babulky, super, ste zlaté, zajtra dám info, kam peniažky pošlete 😉.
@jaja555 - super, že ste sa ozvali, prosím, napíšte mi adresu do IP 😉