Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zz134 - z Čiech - odtiaľto: http://www.monacoint.com , no objednávka pre 33 babuliek, sranda to bola a ešte len bude - pri strihaní 😀 😀 😀 😀
@mia1111 jupíííí, jupííííííííííí , jou 😀 😀 😀 😀 krajka je super a znovu mám vianoce 😵 😵 😵
Pridávam práve dokončenú tortu s blejdom, toto sú tak nezáživné tortuše 😝 , dinosaura maľoval môj najstarší a skonštatoval, že mám napísať, že ten najkrajší kúsok na torte vytvoril on 😀 😀 😀 😀 čo s ním, puberta ho chytá v plnom rozsahu
@maya30 - ani ja som netušila, že to bude tak rýchlo 😉 . Ja som objednávala MD odtiaľto, to 100g balenie na skúšku, teda zobrala som vtedy jedno spolu s krajkou a ešte jedno balenie navyše, tak môžem krajkovať 😀
http://toptorticka.sk/product.php?id_product=1307
@mia1111 mi hovor, ja viem, že medzi škôlkármi to letí, ale moji chalani už majú iné záujmy, tak som hútala ako to urobiť, nechcela som dávať zbytočne veľa hmoty a ani veľa farby, lebo ten malý, ktorému je tortuša určená mal nedávno alergickú reakciu na nejakú zložku z jedla a doteraz nevedia zistiť z čoho. Tak je len taká málo farebná
dievčatá prosím vás,nemáte niektorá nejaký osvedčený recept na parížske rožky???ďakujem... 🙂
Dievcata prosim Vas, ked chcem robit husenicu v miskach z Ikei s priemerom 12 cm a robila by som mramorak z akeho mnozstva by som ho mala robit? A hlavne ako dlho piect a do akej vysky naliat cesto aby mi nevytekalo? Dakujem
Zenusky ak by ste mali chvilu capnete sem nejake inspiracky ku krstu? Nie ale take tie nabozenske,take origos daco by to chcelo :P Dakujeeem
@mamcas - prepána, až som dýchať prestala, no to teda "poteší" ☹ . Ja som si nakúpila u nás v lacnom obchodíku také tie protišmykové podložky, čo bývajú aj v aute, aby sa z palubovky nešmýkali okuliare, mobil a tie dávam do krabice medzi dno a podložku od torty. Tak torta "sedí" na mieste, ani sa nepohne. A krabicu ak je to možné, tak na podlahu v aute. Ale tak môže sa stať také, čo by nie ☹ . No ešteže sa horšie nestalo, myslím, že to pochopí každý, hlavne, že sa manžo vyhol kolízii..

moje dnesne a ficim vikendovat 😉
ta rit nic moc..ale co uz sa da vykuzlit na takej torte 😅 😝 ale za to na minnie som si oddychla 😎