Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 ďakujem, ja teda tiež skúsim poťahovať MMF, tú hmotu už poznám 🙂
ahojte kocky, tak Angry Birds hotovi, odovzdani, bola radost🙂
prosim Vas neviete kde by som kupila v BA MONTANU?, pozeram eshopy, ale ked vidim tie ceny za postovne, no pekne by som to preplatila.
@elamaslakova prosím ťa ako si robila ten štvorlístok?mala si formu či inak??
@mariann2 krasne
Takze korpusy upecene,krem uvareny,jedno biele MMF nachystane a jedno cokoladove,ale toho je asi malo, no uvidim zajtra. Dobru noc
márnosť, až teraz pozerám ako ten zrkadlový papier odráža spodok auta, vyzerá to otrasne ☹
@lucula73 Kúpila som si formu , stála asi 4 Eurá , a váha tortičky bola 3,2kg, mali dve veľkosti , toto je tá menšia
baby odkila si objednavate ten megic dekor alebo sugarweili hmotu? mala by som si ju asi kupit ked chcem robit krajku 😀
@pralinka25
mam tieto, su tam aj uplne tenucke
Ahoj holky, krásné dorty jako vždy. u některých ani nedýchám,jak jsou úžasné. nebudu vás jednotlivě jmenovat a chválit - to by bylo na dlouho. U nás měl být ted slavící maraton,ale díky povodním smůla -tetu i mámu to vyplavilo 😒 Tak mě čeká ted jen dort pro manžela k narozkám a pak ke dni otců. A proto si jdu pro radu - chci mu udělat nejspíš ten dort prasátka v blátě - z čeho je krém .- bláto? vím,že už jste to některé dělaly. předem moc díky.

@aduskatt - tak som sa to dočítala tu: http://www.posta.sk/informacie/elektronicky-pod...