Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte 🙂 Ja viem, ze furt otravujem s dakymi tapetami, ale teraz by som pre zmenu potrebovala nieco na promociu 🙂 Bez postavicky, nieco pekne, mozno ine, pre babu Ing. 🙂 A tie originalne na krstiny stale zbieram 🙂 Dufam, ze Vam nevadi, ze to takto pytam, ale ked ten gugel ma hrozne fotky :P kujeeeeeeeeeeeem
@maya30 😕 😕 😕 preco ziadna? vsak ja stale citam ako holky radia a stale to iste dookola, jasne ze od štvrtka do pondelka tu neradi nik , bo to kazdy pecie , ale ked si pozries strany dozadu tak na kazdej jednej je nejake poradenie 😕 a zas ak sa niekto pyta to iste co bolo o dve stranky dozadu a este o dalssie dve zase je logicke ze uz ziadna holka nema chut opakovat to , alebo prosto len nevedia poradit tie co prave citaju a tie ostatne zas spätne nečítaju 😅
Mne zatial poradili babenky vzdy , ale niekedy opakujem otazku aj 4x pokial si vsimnu alebo je na "linke" niekto kto vie poradiť 😵
Kocky dakujem za pacitka a neskutocne uzasne torty ste sem pridala.. poctivo som opacitkovala a ulozila.. 🙂))
baby, este raz by som vas chcela poprosit o tapetku svadobnej torty v bordovej.. mate nejake? a este neviete kde by som zohnala bordovu stusku.. v galanterke ci maju aj niekde v e-shopoch s cukrarenskymi potrebami?
dobry den, chcem vas poprosit o radu alewbo nejake inspiracie. moze byt svadobna torta - kniha?
dakujem
@mamcas to na tej prvej na bokoch je stencils - ja som to tiež ešte nikdy nerobila, ale to sa kupujú také šablónky, v ktorých je ten vzor vyrezaný, tie sa priložia na tortu a celé sa to natrie nejakou krémovou hmotou - tiež neviem akou 😀 natenučko, potom dáš šablónu preč a ostane tam len ten vzor, ktorý je vyrezaný v šablóne. Mne to nepríde moc ťažké ale určite to chce trochu prax a teda tiež vedieť akým krémom to potierať 😝 😀 Tiež sa chystám si to jedného dňa vyskúšať 😉
@mamcas jasne, skusala🙂 tieto srdiecka su stencilove
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/aduskatt/alb...
@aduskatt som to pridala a hned sa mi ukazal tvoj prispevok 😝 tesne po mojom 😝 No a zase mozem spekulovat, ze ci nieco nepridat do zasoby pomocok k tortickam 😝 Velmi sa mi to paci, ta torta promocna je krasna a keby som taku vytvorila bola by som na seba silno pysna 😅
A ty si to malovala cez tu sablonu ci tak "vtierala" ako ujo na videu?

nádherné torty ste zasa všetky porobili, dúfam že raz sa aj mne také podaria 🙂 a pridávam konečne moju, vďaka vaším radám čo tu píšete sa mi vydarila 😉