Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lucula73 .................... Inspiracie z internetu ...................................
ja som taku nerobila ale davala som uz davno inspiracie na take tortulky ...... tak snad myslis niektoru z tychto ................ 😉
Ja som robila z formicky babätko .............. na vianoce len anjelika , certika a jeziska ............ 😉 🙂
@aduskatt uplne jednoduche, ale napisem ti potom... lebo tetuska by si tiez rada dala z torticky na oslave, tak kombinacia bezlepkoveho a bezlaktozoveho musi byt...som studovala teraz vsetko tyzden, este som sa aj zuzanky pytala, lebo som si vsimla, ze ona robieva bezlepkove 😅 ...ale zacal sa dvihat, tak hadam bude ok 😉
@jakelina ahoj, ty mi tak krásně radíš tak se opět na tebe obracím s prosbou.... když chci dort na neděli, v pátek ho mám upéct, promazat, potřít tím máslovým krémem na povrchu, bocích a nechat přes noc ztuhnout, v sobotu potáhnout? Někde jsem to tak minulý týden vyčetla, teď to nemůžu najít, tak se ptám pro jistotu...
Když dáváte do náplně ovoce, po těch 2-3 dnech je ok?
Díky
kočky, dostala som prvú objdenávku na ženský zadok 😀 , má to byť na 5.7 a bojím sa aké bude teplo, myslíte že vydrží plnka také teplo, chceli by pol zadku pribináčik a pol zadku parížska s mascarpone, teraz som robila tie plnky a pribináčik sa my zdal že troška padol ale asi zato že som dala gašťanové pyré a nebolo rozmrazené, tak asi pustilo trocha vody, nikto si to nevšimol len ja 😀 . Zmestím sa do 3kg. Mám strednú formu a budú mať 15osôb. Vyjde mi to. Veľa otázok, lebo to je poprvé pre druhých 😵. Vrch dotvarujem punčovinou, že? ďakujem
babulky ak by ste mali neake pekne inspiracie na knihu aj otvorenu aj zatvorenu mam robit knihu len este neviem velkost a teda neviem ci ma robit otvorenu alebo zatvorenu ak by ste mali neake pekne ulozene budem rada 😉
Prosiiim jeste jednou, postup na kolo. Uz tu byl, nemuzu ho najit. Dekuji
Ahojte koceny 🙂 Opat otazocka - na com, okrem kupenej podlozky na tvarovanie kvietkov, sa to da este robit? Ja som skusala spongiu na riad, ale nejde mi to tam :( Chcem sa naucit take dokonale ruze, kde sa vlnia tie kraje lupenov, ale nejde mi to vobec :( a tiez kde to davate schnut? ked chcem teda velku ruzu. Uz som pozrela milion videi a vsade maju profi pomocky, tak preto sa na Vas obraciam, ze sak hadam ste nemali vzdy vsetko kupene :P nechce sa mi vsetko nakupit, ked nahodou nebudem mat objednavky a bude mi to tu akurat zavadzat :( dakujem za kazadu radu 🙂
ahojte baby, chcem sa opýtať tých čo majú airbrush - kde ste ho kupovali? v cukrárskych e-shopoch alebo v nejakých hobby shopoch??? Poprosím nejaké linky...Ďakujem.... 🙂
@jakelina no nam miluly rok zase zmrzli...takze tiez neboli ceresnicky. Tento rok boli ale nema kto oberat..tak len co sa z maleho rebrika dalo..trochu nam ju pookusovali srnky v zime..tak haluzky az po zem neboli
No tesim sa..ze malinkej smakuju zbasti aj 30 naraz a potom sa kvalitne pototo 😀 😀 . No ta starsia..potvorka neche ani ovocie ani zeleninu 😠
Jeste bych poprosilo o peknou lodicku-botu-nakres. Dekuji
@mamina1978 diky pisnu ji
babulieeenky prosím prosím o tapetku 😉 milá krstinová chlapčenská tortička, jednoposchodka, ideálne s botičkami, ale nemusia byť, ja som úúúplne bez fantázie dnes ☹ ďakujem moc moc !
@sisix ten je tiez v dvojke ............... 😉 🙂
@wera.g a mozem sa opytat ci sa mozem inspirovat tvojou tortickou? vcera som si pozerala Tvoje nadherne vytvory a mam robit jednu co najlahsiu tortu a taka kruzkova s maslou sa mi strasne paci. Nebude Ti to vadit? Inak mas fakt zlate ruky, z tych kvietkovych torticiek padam na zadok 😝
@ajka82 🙂 on rad korculuje ale klasika, inline. Teraz deti zaspia a idem skusit modelovat toho korculiara. Ak to nepojde, tak spravim nieco na lezato 🙂. Ale ak by sa podarilo, tak spravim tak dokola cestu a jeho tam capnem a tu znacku... Nic som na google nenasla...vsetko len velke korcule. 😝
@wera.g ------------------------------------------- Inspiracie z internetu -------------------------------------------------
@dida38 krásne
@mysiatkoo krásnučké
@pralinka25 ďakujem @iwuska7 krásne @lamps nádherné @florentina krásna @simonova815 krásnučke
@nika222 krásne

@woman04 ahoj z kolkych vajec si robila tento korpus mramorovy?diky pekne