Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Zdravím,pridávam moje tohotýždňovky aj keď nie som spokojná s výtvormi,lebo pri takom množstsve som nič lepšie nevytvorila,do konca som nevyskúšala nové krajky čo ma dosť štve,ale to je tak iba sa rýchlo zbaviť roboty,lebo nič nestíham,však viete o čom hovorím.A toto teplo,no katastrofa,v lete odmietam piecť.Ešte jednu jednoduchú na nedeľu a dopečené.
@njonja mne raz zostal krem mascarpone so slahackou a som to zamrazila a bolo to nechutne som to vyhodila
ženuškyyyyy prosím prosím tapetky nejaké - cililing a včielka mája 😉 čím viac toho mám, tým viac moja fantázia nepracuje, už som hotová... ˇDAkujem moooooc 😵
žienky prosíííííím nemáte niektorá foto postup na postavičky z doby ľadovej.....

@lifinka ďakujem krásne,jasne že si ju ulož 😉 ...ta hlava je 2D je to očný klam...teda ak si myslale ,že čím som ju vplnila...v najhrubšom mieste ma cca 2cm možno menej...
@maca77 ďakujeeem 😉
@luciahromadkova ďakujem pekne moja 😵
@elamaslakova ďakujeem , jasne že si ulož...ja som rada že aj ja dokážem byť inšpiráciou 😵 😵
@pipka ďakujeeeem 😉 🙂
@florentina vďaka 🙂
@pristela ďakujeeem ...mam sa kým inšpirovať 😉
...veľké ďakujem aj za všetky lajky...babuľky ste úúúúžasne...