Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@halienka tá tvoja čokoládová torta vyzerá úžasne!! Napr. moja mamina doslova nemá rada marcipán. torty, v októbri má 60-tku a ja na hanbu sveta budem musieť čokoládovú tortu -napr. podobnú tejto tvojej - od niekoho objednať, lebo toto robiť ani zdialky neviem,ledva som sa naučila poťahované smartflexom. 😅
@luciahromadkova ano to su jedle oblatky, jedna bola okruhla to som obstrihala a tie mensie boli kolieska na muffiny 😉
@maya30 😲 chcem sa spytat,ako si robila to naberane ne babetkovskej torte?je to krasne!
@luciahromadkova no tento mal 45 cm a je nalakovaný obyčajným lakom v spreji, ale pod tortou mám plastovú podložku vyrezanú presne na priemer torty, aby nebola torta priamo na dreve
@marianabila postup najdes aj tu : http://thejoyofcake.shutterfly.com/tutorials/4 akurat ja som si pomahala malou plastovou pologulou z nejakych sladkosti na ktoru som hmotu polozila a nazberkala 😉
čím barvíte černou barvu marcipánu chtěla bych na kopačák ? Tady v obchodech není a jedna barva se mi objednávat nechce... Díky
@akzuzs nie miesat, ale vyrobit sa da hmota z cokolady , kukuricneho sirupu a mas coko hmotu
Krásne torty....ešte raz idem k vam s prosbou... žienky prosíííííím nemáte niektorá foto postup na postavičky z doby ľadovej...
@viera6 taky ze veeeelmi strucny mrk sem
https://www.youtube.com/watch?v=UhHCuhzErsQBaby surne potrebujem poradit... mam robit torty (zajtra) pre 15 a 16 rocne baby,bolo mi povedane ze nemaju byt moc marcipanove,ale teda ozdobit ich nejako musim. Vcera som si urobila tmavoruzove gerbery (prvy krat) a dnes rozmyslam ci sa vobec taky kvet hodi pre tak mlade baby. Co myslite? No a na druhu som mala v plane cervene gerbery ale od dnes mam aj mega vykrajovatko na slnecnicu,tak ci nedat radsej tu? Dookola na oboch by som este dala nejake mensie kvietky,dole maslu latkovu. Prosim poradte 🙂 dakujem
@mrka2 krásnučká
@levandulka3 krásne tortičky @maya30 krásne
@levandulka3 tá svadobná je krásna, tá makačka stála ale za to 😵

@levandulka3 a este otazka k podnosu, je nalakovany alebo namoreny? cim ak si si ho robila sama. Na jesen nam pride drevo, tak by som to skusila, ale asi treba poriadny pnik myslim priemer. dakujem